Biedronka (1) Hej czy ktoś wie co się stało z Biedra na Pomorskiej/Gospody? Likwidacja czy... frog Dostawcy internetu i tv w dzielnicy - jacy są dostępni ??? (9) 1.cena 2,jakosc 3.obsluga bhyt Znaleziono smartwatch (4) Znalazłam smartwatch zegarek dziecięcy z lokalizatorem GPS. Chętnie oddam... Asia
ile teraz kosztuje malowanie 1 m scian/sufitow? (1) jak jest teraz cena rynkowa za taką usługę? JakToJaKot Morena ul.Piekarnicza 21 Osiedle Trzy Dęby (2) Witam... mam pytanko chcę kupić mieszkanie na tym osiedlu bardzo proszę o... Marta Spoldzielnia (3) Czy spoldzielnia Chełm na Worcela jest czynna na dzień 30.04 .21 dzwonię do... Chelm Fryzjer na chełmie! (71) Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do... Jaa Dentysta Gdańsk chełm (1) Jakiego dentystę na Chełmie polecacie? Garnki (4) Gdzie na Chełmie kupie porządne garnki, byle nie z pepco. Anna Madalinskiego (2) Cześć, czy posiadacie może jakieś informacje na temat wymiany nawierzchni na... lukasz Kriolipoliza gdzie warto sie wybrac? (22) Kochane gdzie chodzicie na kriolipolize ? Chcialam sie w listopadzie gdzies... Gosia forum Leśne Zacisze w Redzie (1) Witam, Żeby tylko nie było tak jak piszą na forum nt inwestycji Leśne... Gall Pytanko (8) Czy ktoś zabiera rower ze sobą na turnus w Almie od 6.06 ? Wspólnota mieszkaniowa, plusy i minusy (1) Witam, mieszkam w starym budownictwie w bloku i każdy płaci wspólnocie na... on Plisy okienne (1) Jaką firmę wybrać do zakupu i montażu plis okiennych w Gdańsku ? Gdańszczanka Boiska Do Koszykówki - Oliwa / Żabianka / Jelitkowo / Przymorze (1) Znajdę w tych dzielnicach czynne w dobrym stanie boiska ? Diękuję za... StreetBall Przyjezdne dresy na Stogach (6) Szanowni mieszkańcy, jakiś dres wyjeżdzający ze stogów spod kupca, który... Krissuu Festyn "Kolejowe Kokoszki 2021" (1) Stowarzyszenie Miłośników Kolei Kokoszkowskiej zaprasza na kolejną edycję... SMKK Osiedle Forma (11) Z ulicy Zawodzie, przy której powstaje nowa inwestycja blisko jest do... trojmiasto.pl Myszy!!! (5) Co się dzieje na pustkach, wysyp myszy. Myszy biegają mi po balkonie, od 2... Anna B