Sprzedam przebijankę ikea (14) Jak w tytule za 18 zł. Praktycznie nie używana... aleksad@interia.pl Fotelik samochodowy ROMER (1) Witam mam do sprzedania fotelik samoch. firmy ROMER 0-13 stan bdb cena 300zł... boska19 cisza ??? (2) mieszka się dobrze...tylko hałas z obwodnicy szczególnie latem nie jest... Izka ;o)
Sprzedam nowe buciki Clarks dla chłopca rozmiar 20 i 1/2 ok 13cm (2) http://www.allegro.pl/item791618390_clarks_modne_buciki_dla_chlopca_nowe_rozm... Agusia:) fatalny remont unruga (1) dzis moje dziecko prawie skrecilo noge, gdy staralam sie przejsc przez przez... emiemi Poszukujemy drużyny siatkarskiej najlepiej na terenie Gdyni (poziom średnio-zaawansowany) (1) Chętnie dołączymy do jakiejś drużyny lub też do jakiś luźnych treningów... Mariusz ubranka dla 6 latki (1) kupie spodenie dla dziewczynki 116-122 Kasia Proszę o opinie-ważne!! (3) Witam wszystkich, mam zamiar na naszej dzielnicy dokladnie na podwalu... Nika PANELE (4) Witam gdzie można znaleźć tanie panele ale dobrej jakosci np Classen?... Aster fryzjerka i wizażystka potrzebna pilnie na 17 lipca 2010r Pilne!! (5) Osoby czesząca , malujące pilnie poszukiwane ! Proszę o oferty na maila... Sylwiak zespół muzyczny na wesele (3) Polecam świetny zespół na przyjęcie weselne, grają naprawdę dobrze. Muzyka... halina Zapraszam (1) Zapraszam na moje aukcje z ciuszkami... monika Leżaczek-bujaczek (7) Sprzedam leżaczek.Jest to prosty model.Ma 2 możliwości-moze stac,lub bujac... helutek Sprzedam zestaw dla chłopca 6-9 m-cy (5) Sprzedam komplet ubranek po moim synku. Są zadbane i w bdb stanie. Rozm.... joaśka gdzie po ciążową kurtkę/płaszcz na zimę? (7) hej gdzie w trójmieście widziałyście kurtki/płaszcze na zime? interesuje... zzzz JAK TO W RAJU (2) Polska jeszcze nie jest rajem, bo każdy rząd jest coraz lepszy. Lecz nie... GRZEGORZ RYMOPIS JEST SUPER (2) Zamieszkuje w N.P. od ponad 2 lat. Przez pierwsze pol roku (jesien-zima)... Qmpel3city Botki Bartek dla dziewczynki roz. 26 (1) Całe ze skóry, w środku tez skórzana wyściółka, dł. wkładki wewn. ok 16,5 cm.... ajkulek Sprzedam krem Mustela na rozstępy (1) Opakowanie jest napoczęte, użyte kilka razy. Już mi się nie przyda, więc... ewwa Gdzie niedrogo blond pasemka?? (13) Gdzie zrobię niedrogo i DOBRZE blond pasemka na półdługich włosach??... Ewela25*