sprzedam rozne dla dzieciaczka (2) mam do sprzedania dwa ochraniacze ikea sa zolte w kratke stan ok /dwa... paulina123 CHCĘ NAPISAĆ BALLADĘ (6) Siedząc przy komputerze chcę napisać balladę. Pocę się jak zwierzę, a... Grzegorz Rymopis Szukam pilnie dobrą krawcową. (3) Witam Poszukuję pilnie dobrą krawcową. Mieszkam tu od niedawno i nie mogę... swietka
Sprzedam płaszcz ciązowy (2) Mam do sprzedania płaszcz ciążowy rozmiar 42/44.Kolor ciemno szary. Płaszcz... pmagdalena STYLIZACJA PAZNOKCI I NIE TYLKO!!!!! (2) Jestem dyplomowaną Stylistką paznokci oraz Wizażystką,w zawodzie stylistki... study002 sprzedam buciki. (9) Witam mam do sprzedania 3 pary bucikow 1 ) kozaczki dla dziewczynki firmy... karla29 Wjazd na Starówkię? (1) Czy ktoś wie w jaki sposób i od jakiej organizacji mogę uzyskać wjazdówkie na... abl_adam a czy to moze mieszkania komunalne? (1) Czy to może mieszkania komunalne budowane przez Gdańską Infrastrukturę... ja Sprzedam ubranka z szafy mojej córci rozmiary od 68 cm do 86 cm TANIO! (11) Witam mam do sprzedania ubranka mojej córeczki, tak więc są używane, ale w... Joannaa przychodnia na stogach... (4) wie ktos moze czy mozna zarejestrowac dziecko do pediatry telefonicznie? i... chipsy szkoła podstawowa nr 39-opinie (1) jak wyżej... dodi Sukienka 1 częściowa (6) Witam! Sprzedam moją sukienkę ślubną.Jest jednoczęściowa z trenem włoskiej... helutek piątkowe piffko:) (13) kto ma ochotę w piątek-sobotę wybrać się na piwko lub imprezę ? Mam 40 lat i... szopen Już sama nie wiem.. (8) Cześć dziewczyny,licze na Waszą pomoc:) Termin wg usg miałam tydzień temu i... Kolorowa Parasolka Szukamy Magdę zd. Turskią z Chojnic (2) Pewnie zmieniła nazwisko. Jest po 30tce i od kilku lat mieszka w Gdańsku... beri Sprzedam biały kocyk do chrztu (2) Sprzedam biały kocyk z polaru z aplikacją -niebieskie kwiatki- raz użyty w... joaśka Sprzedam wózek spacerowkę X-lander XT (1) - rama wykonana z aluminium - kolor turkusowy z czarnymi elementami - pasek... KaśWe Dolny Wrzeszcz - telewizja + internet (3) Witam, poszukuję pakietu ( tv i internet ) prócz TP SA i UPC. Czy znacie... Miet Mi tam smakuje (1) Dla mnie pizzeria Il Padrino jest najlepszą w Trojmieście. Jadalem w wileu... Wiktor mam do oddania... (12) 1. mam do oddania wanienke niebieską(moja Gabi już z niej wyrosła) 2. paczke... Mała757