czy da się odstawić smoczek półrocznemu dziecku? (10) Dziewczyny, chciałabym odstawić synka od smoczka - ma pół roczku. Wydaje mi... anulka28 posciel,kolderka... (4) Witam:) Mam pytanie moze niektorym wyda sie blache.A wiec chodzi mi wymiary... amadea99 APOKALIPSA (1) Przeprowadzilem sie na Kamienny Potok na Kujawska, Mówią, żę to Trójmiejski... morwa
żłobek na Chełmie (11) ul. Chałubińskiego Czy któraś z Was drogie Mamusie oddała tam po opiekę... nika84gd Kurtka dla chłopca 12 m-cy (2) Sprzedam kurtkę cieplutką po moim synku- cena 25 zł. Możliwość odbioru w... anka123 Ciuszki dla bobasa rozm 0-6 m-cy (1) Mam do sprzedania ubranka w rozm 0-6 m-cy 1. Zielone ogrodniczki rozm 62 -... Piania Kontakt (2) Ludzie! Ci pożal się Boże "konsultanci" są zawsze zajęci. Nawet o 2.00 w... Jerzy Sprzedam nową bluzkę ciążową (1) http://allegro.pl/item784890744_elegancka_bluzka_ciazowa_kathma_nowa.html ewwa rolety zaluzje markizy-produkcja i montaz (2) Zajmujemy sie produkcja i montazem inteligentnych systemow... marlena potrzebująca mama przyjmie wózek (8) Witam, jestem młodą mama,którą nie stać na zakup wózka Dostałam wiele pomocy... kamila ubezpieczenie (5) nie mamy z mężem mozliwosci ubezpieczenia grupowego w pracy, chcielibysmy sie... maja oddam Devikap (wit. D3) (2) Prawie pełna buteleczka z terminem ważności do 2011r. elkraelkra@wp.pl elkra Szukamy jeszcze kilku chętnych osób (raczej dziewczyn) na siatke:) (1) Poszukujęmy chetnych na amatorską siatkówkę na przymorzu, w środy od 17-19.... FiSzAa złamane serce.... pomóżcie (32) No i stało się, a myślałam że mnie to nie dotknie:( Rozstała się z chlopakiem... smutna Sprzedam mieszkanie (1) Sprzedam mieszkanie na Siedlcach, ul. Paska. 3 piętro,2 pokoje, 60m2, 321000... Katarzyna Czy ktoś miał może wesele "Pod Aniołem" Brzeźno (17) Proszę o opinie. karolinka243 Sprzedam NOWE z metką ubrania ciążowe (1) Wyszłam ze szpitala, więc wznawiam sprzedaż...... ewwa Szukam lokalu/sklepu do wynajecia (3) Witam Szukam lokalu/sklepu na prowadzenie dzialalnosci handlowej ( chemia,... Krystyna Maj okolice tarnowskiej (2) Witam, planuję zakup mieszkania na ujeścisko. Spodobało mi się jedno w... iwonka_ika ciuszki dla dziewczynki w rozmiarze 56-62 (4) Czesc dziewczyny, mam do sprezdania dwa zestawy ciuszków dla maleństwa, dla... gosia