Spacerówkę Chicco wymienię na soczki Kubuś (1) Dziewczyny może któraś z Was, albo znacie kogoś, kto potrzebuje spacerówki?... Iza!!! opiekunka na wieczory, 2 / tydzien (3) szukam opiekunki , ktora zostawalaby z dziecmi (4 i 8 lat), 2 razy w tygodniu... GradJola Gdańsk wymiana ciuchów (9) Witam, czy w Gdańsku są organizowane takie spotkania? Chętnie się... aga
Sala weselna, a ozdoby (2) Mój ślub 24.07.2010 r USC - Harnaś w Sopocie Ja to jestem chyba jakas... Ania sprzedam kombinezon 68-74 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/sprzedam-kombinezon-w-dobrym-stan... Ra horror 06-10-2009 wizyta w słynnej przychodni (1) dosłownie chora przychodnia . żeby pobrać krew u dziecka trzeba czekać 1,5... picio Drugie Dziecko (8) Witam wszystkich nie mam komu się zwierzyć więc postanowiłam że napiszę może... kasia Sprzedam różowy kombinezon na 12mcy (19) Kombinezon na polarze z rzyszytymi papciami czyli dla dzidzi, która nie... gosiaczek1984 Witam prosze jesli ktos ma ubranka dla dziewczynki na 74 zwyz (2) jesli ktos ma ja chetnie przyjme poprsze pinka dobry fryzjer (2) szukam dobrego fryzjera. Dobrze byłoby gdyby nie był najdroższy w całym... basiaaa Szkoła Rodzenia przy Majewskich na Zaspie (204) Witam, czy w najbliższą środę o 19:00 są jakieś zajęcia na SR Majewskich?... Adulka MUZEALISTA i MUZEALNIK (1) Facet, który często chodzi do muzeum- aby, w końcu zobaczyć jakieś... Grzegorz Rymopis Warsztaty taneczne !!!!! (2) Kto byłby chętny na warsztaty z Dianą "Saszą" Staniszewską z I edycji You Can... Paulina Oddam (18) Mam do oddania 2 pokrowce na przewijak dł 60 cm; matę edukacyjną canpol -... Jolkagda Generalne porządki (21) Dzień Dobry :) Nadszedł czas zrobić generalne porządki w komnacie hrabiny i... Róże od Lucienne odgrzybianie klimatyzacji gdzie??? (4) witam czy moze ktos polecic jakis dobry zaklad gdzie moge odgrzybic klime... Zielony929 ZASTRZYK POLSKIEGO CYKORA (1) Gdy wspinałem się bez liny, pod Częstochową po Turni Lechfora, to... Grzegorz Rymopis Beta w poradni na Chełmie? (1) Dziewczyny ile kosztuje beta w laboratorium na Chełmie.. ? Wiem że w... KaskaGdansk NARCIARKA KRĘCI (1) NARCIARKA KRĘCI Gdzieś daleko na żagle czy na narty Zoha wyjechała. Lecz... Grzegorz Rymopis Sprzedam prawie nowy kombinezon dla dziewczynki rozmiar 74cm (1) Dziś koniec aukcji zapraszam:)... Agusia:)