Sprzedam ciuszki po Mai (18) 1. Sukienka do chrztu z majteczkami .Jeszcze z metką , na moje oko to rozmiar... pmagdalena Idziecie na Sida w niedzielę? (1) Kto to jest Sid? Kosmita odwiedzający kolejno polskie miasta. W niedzielę ma... Talik Sprzedam ubranka dla chłopca rozmiar 68 (2) Koszulka next cena 4 zł... aleksad
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!! (1) Nigdy nie napisałem jeszcze jakiegokolwiek komentarza o restauracji bo... sonia85 sprzedam komplet spodnie,bluza i koszulka (1) Sprzedam spodnie jeansowe -granatowe, koszulka krótki rękaw -biała i bluza z... Olivkowa Nutramigen1 do sprzedania (2) Ważne do 05.2011 - 10zł/puszka. Do odbioru- Gdańsk Niedźwiednik. anulka28 Punkt wymiany bazu butlowego (1) Polecam wszystim nowy punkt wymiany gazu butlowego, puntk mieści się na... andigdynia Trzy bramy -wesele (1) Polecam wszystkim zorganizowanie wesela w trzech bramach, sala pięknie... andigdynia Tesco - prosba do robiących zakupy :-) (4) słyszałam ze w tesco ponoc mozna dostac takie małe wieszaczki na ciuszki dla... sara03 Moja najładniejsza sukienka;) (for sale) (8) Chciałabym sprzedać moją suknię ślubną Carina, w której czułam się tak... Mag sprzedam prześliczną sukienkę do chrztu (6) jak wyzej - sprzedam samą lub w komplecie z bucikami itd podaje moj email... aga UTRATA PRACY PO WYCHOWAWCZYM :( (8) Witam ponownie wszystkie forumkowiczki :) Ponownie, bo już kiedyś... Strega Kupię quinny zapp (1) Jak w temacie, w kolorze chłopięcym, chętnie w komplecie z adapterami do Maxi... ajkulek Sprzedam nowy ciążowy strój kąpielowy Mothercare (6) http://allegro.pl/item751279598_ciazowy_stroj_kapielowy_mothercare_nowy.html... ewwa sprzedam koszule RIVER ISLAND - LIMITED EDITION (1) zdjecia na email wysle nie wiem jak tu się wstawia :-) koszula nowa w kratke... aga sprzedam nowe spodnie EDC by ESPRIT (4) czarne rozmiar 36 , z metkami super spodnie moj elmail agag27@tlen.pl aga ZGUBIONO PORTFEL 30.09.09 (1) dzis w okolicy godz.17 w autobusie 264 jadacym w strone wrzeszcza pkp... Artur osiedle sibeliusa (1) Witam! Chciałąm się zapytać mieszkańców tego osiedla czy ktoś może wie co... sąsiadka kto na spacer z Gdyni (3) Witajcie! Jestem mamą dwumiesięcznej Polki- może ma ktoś ochotę na spacer w... nikita osiedle na Jantarowej (1) Witam! jestem zainteresowana mieszkaniem na tym osiedlu, wiem, że w pierwszy... adria