Bikepark Matemblewo - Gdańsk (5) Uwaga! Czas na odnowienie bikeparku w Matemblewie! Strona przez kolege... rider312415 Pęknięcia na elewacji bloku Miłosza 53 (1) Witam, rozważam zakup mieszkania przy Miłosza 53, zastanawiają mnie jednak... M. budowa (7) hej, ktoś wie co sie buduje za przychodnią na kalinowej? mieszkaniec
Pas nadmorski w Brzeźnie, park przy Alei Zwycięstwa. (5) Ni chce mi się jakoś wierzyć w przypadkową zbitkę zdarzeń. Do tej pory... jaq Druskiennicka 35 (3) Inwestycja powstaje w lokalizacji, która pozwala żyć blisko centrum i ważnych... trojmiasto.pl Złodziej cateringu (6) Mam problem ze znikającym z klatki schodowej mojego cateringu. Co zrobić by... Robert Robota nie zając czyli prace przy widnej (1) Czasy pandemi, ludzie tracą prace. Jedni robią wszystko,żeby utrzymać... Soundbar kto kupował (7) Witam, mam problem, kupiłem Soundbar w saturnie wczoraj ale nie współpracuje... xx Zielony Południk (12) Nowa inwestycja powstanie w szybko rozwijającym się w zakresie budownictwa... trojmiasto.pl Czynsz spółdzielnia Przymorze Małe (7) Dostaliśmy ze spółdzielni bardzo wysoki czynsz do rozliczenia. Rozumiem, że... Zdziwiona Dojazd do sanatorium Alma sobieszewo (1) Szukam osoby jadącej z Łodzi do Sanatorium Alma Gdańsk -Sobieszewo w dniu... MarekLodz Aura 40 (16) Inwestycja powstaje w Gdańsku, na granicy Starego i Młodego Miasta, a więc w... trojmiasto.pl Karta dużej rodziny (3) Czy jest zniżka na Kartę Dużej Rodziny? MB Osiedle Zapiecek - opinie i oceny (12) Osiedle Zapiecek powstaje nieopodal ulicy Kartuskiej. Oznacza to, że każdym... trojmiasto.pl Hallo (2) Coście tak cicho? Co nowego na dzielni? Stefano Drzwi wewnętrzne (1) Ostatnio kupiłam drzwi z firmy http://www.veyna.pl najlepsze drzwi , bardzo... moderamonia Olchowa - opinie i oceny (44) Inwestycja Olchowa powstaje w bezpośrednim sąsiedztwie cmentarza Łostowice.... trojmiasto.pl Paliwo z E.Leclerc gdansk przymorze... (30) Czy tankował ktos? jak z jakoscia? Bo cena dosc atrakcyjna... songo UWAGA! brak zwrotu oplaty rezerwacyjnej! (1) Witam Na dom na osiedlu Olchowa, sprzedawanym przez dewelopera City House... LS Szukam koleżanki dla 5 letniej córki (2) Czy znajdę tutaj mamę z Dolnego Wrzeszcza, która szuka koleżanki dla swojej... Kasia