Teamnet - opinie (1) Szukałem nowego antywirusa i cenowo fajnie wychodzi... Kazimierz56 Morolo sklep :) (1) Piękne i milusie maskotki mają na https://morolo.pl/ świetne są :) jesli... MamaFrania Lelewela mieszkanie (1) Dzień dobry! Jak się mieszka na Lelewela i w okolicy? Czy są problemy z... A.
Sklep leclerc na Przymorzu. (1) Uważajcie jak robicie zakupy w Leclercu na Przymorzu. Robię tam zakupy tylko... Jolanta Sklep Biedronka w Gdańsku - Wrzeszczu przy ulicy Grunwaldzkiej (1) Uważajcie na oszustwo w Biedronce w Gdańsku-Wrzeszczu przy ulicy... Jolanta Dojazd do nikąd... (1) Jestem ciekaw, kto wyłożył pieniążki zrobienie tego bezużytecznego pasa do... xxx gdzie powstanie żabka? (5) Czy ktoś orientuje się gdzie powstanie żabka? slyszałam ze ktoś sie szykuje... Ewa Nadmorskie Tarasy mieszkanie (3) Mam zamiar kupić mieszaknie na osiedlu Nadmorskie Tarasy . Proszę o opinie... felic9292 Copernicus (3) Lokalizacja inwestycji zapewnia komfort codziennego życia. Samochodem szybko... trojmiasto.pl pęcherzyk ciążowy (1) witam chciałam spotkał się ktoś z małym pęcherzykiem ciążowym 10,03 byłam na... monikz11 Mama pozna mamę - Morena (1) Poszukuję mamy z Moreny do wspólnych spacerów. Jestem mamą 8 miesięcznego... Karina Złote Księżyce - opinie i oceny (7) Złote Księżyce to niewielkie budynki czterorodzinne zlokalizowane na wzgórzu... trojmiasto.pl zdjęcie (2) Opinie do zdjęcia: . Pracownicy budowy osiedla Villa Jaśkowa Dolina... ktos Nowe mozliwości dojazdu (1) Czy są planowane jakieś nowe możliwości dojazdu z Nowej Letnicy do... Mieszkaniec Ptaszek ćwierkną w lasku ? (1) Jaki to ptaszek Ćwik Fryzjer (1) Kochani sąsiedzi, czy ktoś z Was ma kontakt z p. Marta fryzjerka w okularkach... Karolina Tradycyjne wyroby bez konserwantów: kiełbasy, szynki, ryby (1) Chciałabym poinformować mieszkańców Żabianki, że powstał nowy punkt ze... Monika szkola podstawowa (4) witam, czy mozecie sie podzielic swoimi opiniami na temat szkol podstawowych... kati:) Samoloty nad Dąbrową (5) Witam, chyba przeleciało ich narazie 9 szt z odstępami co ok 2 min, jeden po... Monia Lawendowe Wzgórze (1) Osiedle ładne, choć bardzo ciasne, blok na blok i budują kolejne. Wszystko na... user_138512950048