pięknie na kamiennej (2) Zachwycające widoki z góry na całą okolice: z jednej strony na Skwer... michał Szkoła tańca - kogo polecacie???? Okolice wrzeszca, oliwy, osowej????? (13) Dziewczyny może wy korzystałyście z jakieś szkoły tańca? bądź z usług... iwonka PAN MŁODY czyli w czym do ślubu? (4) W czym wasi mężczyźni idą do śluby. Ja marzyłam o smokingu, ale suknie mam w... kamyki
Płyta Paktofonik dla dziewczyny na jej 17 urodziny (2) Witam jak w temacie... moja dziewczyna bardzo lubi ten zespół z tym że nie... Papparazzi Wynajem za pracę (1) Witam Jestem uczennicą technikum. Z powodów finansowych nigdzie nie... Sheila czy ktos szuka opiekunki? (1) mam zaintersowana osobe do opieki nad dzieckiem/dzeicmi.kontakt czarnula25@wp.pl czarnula25 Tatuaże (20) Dziewczyny, gdzie w Trójmieście zrobię ładny tatuaż nie przepłacając? Nie... bigbeat Pilnie potrzebne kelnerki (10) Witam jako ze zostałam bez kelnerek ,dziś sie dowiedziałam że ich nie... mika.fm Stłuczka samochodowa a Sąd Rejonowy (1) Nasze Sądy to rzeczywiście "zakręcony" temat. Miałem stłuczkę, ewidentna wina... miecio jak wyrzezbić ramiona? (5) nie cierpię siłowni!,jaki sport mi pomoże wyrzezbić ładnie ramiona?Może ma... Ada super firma (1) witam zachecam do skorzystania z ekipy remontowej która u mnie wykonała... seba sprzedam stolik pod kompa ikea goliat (1) sprzedam stolik pod kompa ikea goliat . używany był niecałe dwa miesiące ,... psoteczkowo@wp.pl sprzedam welon - tanio Gdynia (3) Śliczny śnieżnobiały biały , prosty welon z madonny troszkę za pas. Gładki... eNka Sprzedam suknię ślubną z salonu Marietta (rozmiar 40-42) (103) SUKNIA Z SALONU MARIETTA (ROZMIAR 40-42) na wzrost 169 + obcas ( 7-8 cm);... kasielka cudna jesienno zimowa dziewczynka 0-6 m konkrety kombinezon sprzedam (14) Witam, Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki, która urodzi się jesienią... ewa Hala targowa w Gdyni (1) Czy ktoś w Was orientuje się może w jakiej mniej więcej cenie są tam... iza28 używany "miejski" rower - poszukiwania (4) witam serdecznie ! jak sam tytuł wskazuje poszukuje roweru - z typu... Uki sprzedam rogala do karmienia (1) cena 15 zl po 1 dziecku stan dobry kolor zółta.piszcie na maila czarnula25@wp.pl czarnula25 Okolice Potoku Oliwskiego a Psia Racja (1) Piękne stawy,wyjęte betonowym osiedlom kawałki zieleni. Miejsce wymarzone do... eryk39@o2.pl tankini w gdańsku,gdzie dostanę? (3) jak w temacie.poszukuję rozmiaru42 paulka