zagadkowy zgon (2) Jestem ciekawa kiedy dotrze do wszystkich wiadomość o tajemniczej śmierci... koleżanka Jak dotrzec z Wrzeczsza na Akademię Medyczną? (3) Witam, mam zamiar studiować w Gdańsku, ale niestety nie znam miasta. Czy ktoś... zagubiona Budyń a skaza białkowa (4) Dziewczyny chciałabym mojemu 9 miesiecznemu misiowi zrobic budyń no ale on ma... PysiaKrzysia
pedicure i nie tylko (3) szukam dobrego ale nie najdrozszego salonu kosmetycznego gdzie robia pedicure... Anitham Psycholog (2) Witam. Poszukuje dobrego psychologa w Gdańsku. Czy ktoś może zna którąś z... Pubbliusz Do użytkowników Maclarenów. (3) Jaki model tego wózka polecacie? Gdzie kupowałyście? Chciałabym, żeby wózek... ~ahalia szukam krawcowej (13) szukam krawcowej która szuka suknie ślubne i nie tylko- chce też na poprawiny... oleńka nnt sprzedam super puszki dla kotka (6) Cześć dziewczyny! niedawno odszedł mój ukochany kocur, miałam go 17 lat.... Ola Zaginął pies - mieszaniec (1) 15 lipca w godzinach popołudniowych (17-18) w centrum Sopotu, zaginął pies -... Ryszard Zaginęła kotka na ul.Kolejowej (2) Dzisiaj w nocy uciekła z domu kotka... :) Kotka mojej sąsiadki :P Kicia... AgusiaGda sprzedam wanienke za 7 zł (1) można odebrać na ujeścisku czarnula25 gdzie można wyprać ubrania? (4) szanowni państwo, czy gdzieś gdańsku można znaleźć jakieś miejsce gdzie... misiak hobby (2) Pomurzcie mi potrzebuje kupic klaser a nie wiem gdzie :( michal Polerka auta (1) Czy ktoś mógłby polecić jakieś miejsce gdzie w Gdańsku (... teeko PANIE PRAZYDENCIE GDAŃSKA !!!Dlaczego ktoś zabrania zarobic babciom parę złotych na rynku na Przymorzu ???? (2) Wczoraj ( w niedzielę ) na targowisku byłam świadkiem łapanki kilkunastu... Małgorzata Pytanie w sprawie okulisty (8) Chodzi konkretnie o wizyte u okulisty w trakcie ciąży. Aktualnie jestem w 36... piechotka Dziewczynki pomóżcie !!! (8) Moja przyjaciółka wymyśliła sobie, że malukta dziewczynka pójdzie z... Dori30 co myślicie o foteliku meggy (17) czy kupiły byście taki fotelik od 9-36 kg dla 9 miesięcznej dzidzi bo ja się... cytrusek Gdzie jest kryta pływalnia w Gdańsku, którą nie zamykają na wakacje?? (2) We Wrzeszczu i na Zaspie zamknięte. który jest otwarty i przystępny?? kasinska w wolnym czasie ścianka wspinaczkowa Elewator (2) wspinam się na elewator ze dwa razy w tygodniu,pokonuję coraz trudniejsze... mati