Badanie wzroku dziecka na Zabiance (7) Czy ktoras z was moze byla z dzieckiem i moze napisac jak to tam wyglada?... kazimiera SUKNIA NA WESELE TANIO+gratis!!! (1) Sprzedam suknię na wesele,odcienie żółtego,kremowego,ecru, z mieniącymi się... Nowa profesjonalny makijaż ślubny (1) * posiadam dyplom z charakteryzacji filmowej/ teatralnej, ponadto jestem... Diana
wszystko super!!!! (1) ja zamawiałam tam meble!!! po pierwsze miła obsługa po drugie fajne meble a... słoneczko wszystko super!!!! (1) ja zamawiałam tam meble!!! po pierwsze miła obsługa po drugie fajne meble a... słoneczko nauka gry na gitarze klasycznej,elektrycznej,basowej (1) od września rozpoczyna swoją działalność nowe centrum gitarowe Gitarte Virtuo... gitarte virtuo dr Sylwia Łapińska-Szumczyk (5) ktora z Was do niej chodzi ?jestescie z tej lekarki zadowolone??szukam opini... Monisia84 Nauka gry na gitarze elektrycznej, akustycznej. (1) Nauka gry na gitarze elektrycznej - od podstaw, jak i dla... azagthoth999 kurs tańca (7) witam. zastanawiamy się nad zorganizowaniem kursu tańca - w weekend-... dorota-robert Szukam dostawcy internetu, nie wiem na kogo się zdecydować (4) i net Sat Media i BiallNet maja kiepskie opnie. Może ktoś z was korzystał z... kora2702 Samochód na wodę? ktoś jescze widział? co o tym sądicie? (2) Witam, jak w tytule, ostatnio przechadzając się po centrum zainteresowała... oszczedny Kosmetyczka z Jana Pawła II (Zaspa) (37) Jakiś czas temu Pani Kosmetyczka pisała, że ma promocję minus 20% na zabiegi.... AgusiaGda opłaty (4) Witam wszystkich! Czy ktoś może mi podpowiedzieć ile trzeba zapłacić... halszka Sprzedam mieszkanie na Chełmie (3) Sprzedam mieszkanie 2 pokojowe o powierzchni 40,25mkw. Bardzo dobra... RG Partner do tanca (1) Poszukuje partnera do nauki tanga. Pan w wieku 40 -50 lat . Krystyna Torty -szyte na miarę ;-) (2) Bardzo proszę o przesłanie mi oferty na meila,z cennikiem chciałabym zamówić... Agnieszka G. 05/09/2009 Dla wszystkiech biorących ślub w tym dniu :) (6) http://www.wunderground.com/history/airport/EPGD/1972/9/4/PlannerHistory.html... kamyki Sprzedam mikrofalę :) (2) Witam i serdecznie, może ktoś będzie zainteresowany:... bogosiaa poszukuję GW z 27.06.2009 - sobota (5) Pilnie poszukuję Gazety Wyborczej z ww dnia. Byla w niej wkładka ze zdjęciami... akmka solarium na chelmie (2) Witam wszystkich i zapraszam do nowo otwartego solarium na ul Bieganskiego... gucci123