czy warto dać imię po zmarły członku rodziny (12) zastanawiam się nad daniem imienia mojego dziecka po zmarłym członku rodziny... Lena W nocy rzuca race (4) Co to za wariat który codziennie w nocy czasem o 24:00,czasem o 4:00,5:00... Kasia Srebrny Kadr (22) Osiedle położone jest w bliskiej odległości od dużego węzła... trojmiasto.pl
Budowa (3) Ktoś orientuje się co powstaje na Cieszyńskiego przy zakręcie, nieopodal... Przedszkole nr 16, gdańsk Stogi:) (37) Dziewczyny,są tu mamy maluszków uczęszczających do tego Przedszkola? Jak... Patrycja ziomka z Brzeźna (1) Siema Mam 34 lata. Szukam dobrego ziomka, z którym mógłbym od czasu do czasu... user_13821949682 Przedszkole Gdynia (1) Witam, czy ktoś może polecić fajne przedszkole prywatne na terenie Gdyni?... Aleksandra Podatek od nieruchomosci 2021 (1) Czy dostaliscie juz pismo w sprawie tegorocznego podatku? Termin platnosci 15... Greg przedszkola w Osowej (27) Jakie sa wasze opinie/doswiadczenia na temat placowek prywatnych i... aurelia Jak dojechać na Jeleniogórską (3) Czy ktoś może mi powiedzieć czy dojadę bezpośrednio z Wrzeszcza (dworzec) na... Ala gdzie w Gdansku kupie termofor (14) Witam, synek bardzo cierpi na kolki gdzie mogę w Gdańku kupić termofor, bo... mama Scene music releases (1) Cześć, Najlepsza polska muzyka:... Rodneyzinge Uwaga na "P.H.U. "MENEDŻER ADMINISTRACYJNY" P.P. z/s w GDYNI". (59) Uwaga na tego pseudozarządcę/administratora nieruchomości ! Zdzisław K. nie... docent585 Góra Donas. (1) Witam. Czy posiada ktoś informację, od kiedy i czy w ogóle w czasach... Bartodziej Jazda na suwak, czy może na chama? Co lepsze? (176) To jest zdecydowanie chybiona akcja ta na suwak. Każdy i tak jezdzi jak chce.... figlarny Prezent na chrzest (8) witam, macie moze jakies pomysly na prezent dla dziecka na chrzest, jak tak... zazu Droga (1) Dlaczego dalej nie ma zainteresowania polaczenia ul Niwki z Trasa M... mieszkaniec Bachory (6) Czy naprawdę każdy bachor na naszym osiedlu ma ADHD i musi drzeć się cały... Sąsiad walniętych mamusiek. Budynek dawnej poczty (4) Od jakiegoś czasu w budynku gdzie jeszcze kilka lat temu działała Poczta... Chris Żłobek gdynia (1) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia ze żłobkiem trampolina w Gdyni na... E. M.