Miesny (2) Jak ten nowy miesny w miejscu po piekarni ? Mieszkanka wynajmę miejsce w hali garażowej na zamku (3) dzień dobry, jak w temacie - wynajmę miejsce w hali garażowej na zamku. 200... Marta Ul. Źródlana/ Jasińskiego/ Stężycka czy często czuć zapachy z wysypiska ? (1) Witam, Mam pytanie jak w temacie. Jak często czuć Szadółkami pomiędzy ulicami... M
Dobry ginekolog (14) Witam, czy zna ktoś w okolicach Zaspy, Przymorza, Żabianki naprawdę DOBREGO... 1985sloneczko ginekolog przychodnia Mickiewicza lub Kilińskiego (16) Czy w przychodni Mickewicza lub Kilińskiego jest dobry ginekolog? ewi Nowa wiata na przystanku autobusowym (nr 143 i nr 117) przy ul. Piastowskiej przy rogu Poznańskiej (1) Kto i na czyje życzenie postawił nową wiatę na przystanku autobusowym przy ul... Joanna Przedszkole Nr 4 w Gdyni ul. Tatrzańska - aktualne opinie (1) Cześć, czy może ktoś poratować świeżą opinią apropo tego przedszkola? Co na... Michał Konwersacje po angielsku (6) Hej! ;) poszukuję osoby chcącej również podszkolić swój angielski :) dodam,... Martyna Opata Hackiego (6) Witam Mieszkam przy ul Opata Hackiego 27 w Gdyni Leszczynki ,na jezdni przy... senior Co tu się dzieje z tym powietrzem na Brzeźnie (2) Co oni palą w tych kominach przemysłowych wiatr kieruje w naszą stronę ten... Lazurka Problem z mysza przewodowa . (9) Mam problem z mysza przewodowa . Od czasu do czasu zawiesza sie ( nie dziala... Joanna9 I Społeczna Szkoła Podstawowa STO (1) Czy ktoś może coś wie o tej szkole? Marta Mieszkania lokatorskie - warto, czy niewarto? (2) Jak uważacie? Wiem, że każdy podejmuje decyzję samodzielnie, ale Waszym... Maxiorek Na deptaku (4) Na Żabiance jest zegarmistrz /po schodkach/obok fryzjera okropnie... ja Katowicka (2) Janowo, dzielnica Rumi, bezpośrednio sąsiaduje z Gdynią. Nieopodal... trojmiasto.pl Szkoła 81 Osowa - proszę o opinie (9) Czy ktoś ma dzieci w zerówce lub w pierwszej klasie w tej szkole? czy... Hanka Alex - opinia (1) Tragedia! Osiedle Zielone to jedna wielka fuszerka! Klatka schodowa... Alex Żłobek/punkt opieki Gdynia okolice Grabówka, Działki Leśne (2) Hej, szukam dla synów (1,5r) jakiegoś niedrogiego żłobka lub punktu opieki od... Alicja Paczkomat przy Chylońskiej 251 (2) Zauważyłem, że w okolicy nie ma nigdzie paczkomatu. Zrobiłem zgłoszenie na... Jaś DZIKI na Pogórzu Górnym !!!!! (33) Uwaga na dziki !!!! Spacerują sobie wieczorami całą "rodzinką" po... antydzik