Bardzo prosze o informacje ! (2) Czy ktos z Panstwa moglby polecic mi dobrego operatora , ktory w Gdansku przy... Joanna9 reumatolog dziecięcy (4) Może ktoś mógłby pomóc ? Szukam przyjmującego prywatnie dziecięcego... Gosia Kradzież roweru (3) Cześć! Na Przymorzu kradną roweru, uważajcie! Dzisiaj mi ukradli i nie tylko... @gu
Zuchy w Nowy rok (2) Życzę wszystkim strzelającym prawdziwym polakom żeby doświadczyli tego co... edek Rozczarowana (3) Od dłuższego mam problemy z oddychaniem od września się mocno nasiliły doszło... Pacjentka Czy ja dobrze czytam? (15) Spółdzielnia chce sprzedać działkę, na której jest ryneczek. Z przeznaczeniem... ASA Żłobek gdynia (1) Witam chciałabym posłać swoją córkę do żłobka w Gdyni ale kompletnie niewiem... Ewa Konstruktor budowlany (1) Czy ktoś z Was próbował zrobić otwór w ścianie konstrukcyjnej w mieszkaniu i... Monika Przychodnia Chałubińskiego (14) Radość z możliwości rejestracji internetowej szybko zniknęła - okazało się,... zawiedziona Wycinka drzew przy ul.Berndowskiej (2) Czy wie może ktoś z jakiego powodu wycięli sporo starych drzew tuż obok ulicy... Adam Lokalizacja (1) Fajna lokalizacja przy blokach stoi przedwojennych 26 budynków czyli... Jan Deratyzacja (1) Cześć, czy też zauważyliście gryzonie w siebie w domu? Nie wiem czy walczyć z... Marek rozsypana trucizna dla szczurów na trawniku przy bloku Uranowa 19 (1) Uwaga, mieszkańcy ulicy Uranowej 19 w Gdyni. Przy naszym bloku jest... AdamK2021 Pościel niemowlęca (4) Cześć dziewczyny, przychodzę z pytaniem. Potrzebuję dobrej, hipoalergicznej... Agnieszka875 Sukienki na różne okazje (5) Hejka! Oferuję szeroki wybór sukienek na wesele lub inne okazje. Każdy może... aga-m Osiedlowa I-V (4) Kokoszki to dzielnica zabudowana głównie jednorodzinnymi domami. Stąd panuje... trojmiasto.pl Global Express Easy Loan Services (1) Nazywam się Włodek Portala i pochodzę z Polski, chcę podzielić się tą dobrą... Global Express Easy Loan Service Przedłużanie rzęs, lifting rzęs, brow henna i wiele innych zabiegów ...:) (2) Chciałabyś zaoszczędzić czasu z rana? A może po prostu chcesz się lepiej... BeBeautyGdansk Lokal nad Bistro Co Ludzie Powiedzą (10) Dawna siłownia, ktoś wie co tam będzie? Kiedy otwarcie? Jaśminowy Witam (3) Gdyby ktoś szukał działki na budowę domu to posiadam kilka przy ulicy zawodzie Piotr