Brak mozliwosci wykupu mieszkania komunalnego- co o tym sadzicie. (1) Co myslicie gdy ktos mieszka w mieszkaniu komunalnym gdzie wszyscy sasiedzi... gda Implanty (2) Proszę o opinie dotyczące zakładnia implantów. Czy pacjenci, którzy do niej... asia jabłuszka na górę (1) hej, widział ktoś gdzieś jabłuszka do zjazdów z górki w Gdyni? kra
WŁAMANIE! (18) W naszej dzielnicy znów doszło do włamania. Policja zabezpieczyła wszelkie... Mieszkańcy dzielnicy ecdmrwpf (1) sildenafil generic 50 mg lexapro price canada tadalafil 20mg from india... Dennaiva Przychodnia na Chełmie (3) Kto powie jaka najlepsza przychodnia jest na Chełmie? Andrzej Skradzione sanki na Szopińskiego (1) Dziś w nocy, ktoś ukradł zabezpieczone grubym łańcuchem i kłódką drewniane... Ola rondo i objazdy (10) czy ktoś widział już proponowane objazdy? Za rondo za 160k trzeba będzie... emp Mieszkanie ul Szara (1) Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja w okolicy, czy strach... Mykiess Zdjęcia Osowy z lat 90 (1) Poszukuję zdjęć dotyczących dzielnicy Gdańska Osowy z lat 1992-1995.... Roman buying weed products locally (1) useful site buy weed in New Mexico AnthonyObefe Zainteresowany (1) No to trzeba kupować, niech tylko wystawią oferty :D Mateo Miejsce parkingowe od spółdzielni. (2) Czy ktoś jest zorientowany jaki jest koszt miesięczny i czy jest w ogóle... Wróżka Ciagle wyjący alarm (1) Co kilka tygodni w okolicach ulicy olsztyńskiej/kwidzyńskiej wyje alarm,... T. Osiedle Fotoplastykon (1742) Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska –... trojmiasto.pl Smierc dzikow (3) Wczoraj dopiero się dowiedziałam co zrobił pewien mieszkaniec bloków Panoramy... Adi Pierwszy self storage ,magazynki na wynajem 0,5-4m2 na przymorzu ! (1) Self storage na przymorzu ! Idealny do przechowywania. Bezpieczny. Pod... Jan Sidorowicz Strasznie traktowanie pracowników i klientów ze względu na nieludzkie wsrunki (1) Niby Lidl dba o pracowników.Bzdura totalna, proszę iść do Lidla Gdańsk... Metamorfoza ze Studio Figura (3) Diewczyny, czy któraś z Was wie na czym polega program Metamorfoza ze Studio... lili KUMMER JAGIELLOŃSKA (8) Nie polecam tego sklepu mięsnego! Kolejny raz zostałam oszukana, gdy... Anna