aq - opinia (2) m a s a k r a Mieszkanie w Wilga Park kupione, planowany czas zakończenia... aq Lokale użytkowe (1) Ktos wie jakie sklepy/usługi powstana w lokalach w bloku kartuska 420? Mieszkanka Rogalik - Internetowy sklep osiedlowy (4) Na Pogórzu rozpoczął właśnie swoją działalność internetowy sklep spożywczy... Rogalik.net
Trasa Sucharskiego (4) Tunel otwarty a,polaczenia Olszynki z Trasa Sucharskiego nie ma,chodzi mi o... mieszkaniec Lidl na Dąbrowie? (6) Natknąłem się na takiego historycznego newsa cyt: "Chodzą słuchy, że przy... Mieszkaniec Osiedle Promienne (1) Witam. Czy ktos, cos slyszał o nowo powstającym osiedlu Promiennym w Tuchomiu Dddd Gdzie kontenery na plastik I makulaturę? (1) Czy wiecie gdzie w okolicy Gdańska Południe, Chełm są zbiorcze kontenery na... Stare czarne bmw ze storczykowej 4-6 (20) Które należy do pryszczatego małolata w za małych spodniach. Siedzi małolat w... bas OSIEDLE HEBANOWSKIEGO - CO Z NIM JEST NIE TAK? (27) Znalazłam 32 oferty sprzedaży. Kilka z nich jest interesujących. Lokalicacja... monik Pomóżmy 9 letniej Roksance (1) Roksanka Gadomska choruje na rzadką chorobę NBIA - choroba zwyrodnieniowa... Olga Pani sprzątająca (1) Czy ktoś wie co.sie dzieje z panią z ulicy Kruczkowskiego. Taka fajna kobitka Nina Jaki Pensjonat wybrać? (2) Hej jaki polecicie pensjonat blisko morza? kajata22 Działki ROD Jasień (10) Ludzie zaczynają sprzedawać działki na ogrodzie stoczniowym,ktos cos wie moze... user_137693513769 Zagubiony kot (1) Witajcie. Jeśli ktoś szuka ukochanego kota, który wygląda : dość sporych... Iza Czy obowiązkiem Spółdzielni jest udrożnienie trójnika od pionu kanalizacyjnego? (9) Niedawno wprowadziłam się do mieszkania w bloku 4 piętrowym. Trójnik od... Zofia Mapa Oliwy (1) Witam Na mapie dzielnicy Oliwa , ulice Bitwy Oliwskiej i Adm. Dickmana są... "Oliwianka z Dziada pradziada" Egzaminy ósmoklasisty , matura , korepetycje (2) Nauczyciel z doświadczeniem udzieli lekcji angielskiego u mnie lub u ucznia .... Alicja Angielski , matura , egzamin ósmoklasisty , korepetycje (1) Doświadczony nauczyciel , dojazd do domu lub u mnie . 60 zł/godzina . alicjalesner@gmail.com Ślusarz Gdynia (5) "Przekręcił" mi się w środku zamek Dierre, aby wyjść z mieszkania musiałem... prawie_samodzielny szkoły dla dorosłych (8) witam mój brat chce pójśc do liceum gdzie w gdańsku są szkoły dla dorosłych... magda