Czy warto zamieszkac na Oksywiu (5) Proszę poradźcie, jestem z Polski centralnej i chce osiedlic sie na Oksywiu... Aga Niania czy ktos moze polecic? (2) Witam, Obecnie szukamy niani dla rocznego chłopczyka Antosia na osiedlu... Kasia Jak się mieszka na Obłużu? (6) Hej Kochani, planuję zakup mieszkania na Obłużu, ale trochę się obawiam... Karo
Jednostka Wojskowa (2) Witam wszystkich, rozważam wynajęcie mieszkania w okolicach jednostki... Mariusz MC Donald (2) Rozbudowują nam maka? Ktoś wie kiedy zakończenie prac? Magda Jaśminowy Stok - opinie i oceny (32) Jaśminowy Stok powstaje w cichej i prężnie rozwijającej się w dzielnicy... trojmiasto.pl zgubione (1) Zgubilam srebrną bransoletkę z kulką prawdopodobnie we Wrzeszczu Grunwaldzka... Marzena srebrna bransoletka (1) Zgubilam srebrną branzoletke z kulką zapiną na haczyk -pamiąta- jezeli ktoś... Marzena Prosze o pomoc ! Do jakiego lekarza sie zglosic ? (8) Mam bardzo silne bole kregoslupa . Do jakiego lekarza powinnam sie udac - do... Joanna9 Leśny Zakątek (2) Lokalizacja inwestycji zapewnia pieszy dostęp do wszystkich dzielnicowych... trojmiasto.pl Wygląda ciekawie (5) Prezentuje się ciepło to osiedle, ale jestem ciekawa z jaką ceną... Myszka Ceny wszystkiego idą do góry- materiałów, robocizny (3) Ja obserwuję rynek mieszkaniowy w trójmieście od ok. 2 lat. Kupiłam... ttparty11 Szukam bardzo dobrego lekarza psychiatry na NFZ . (12) Bardzo prosze o polecenie mi bardzo dobrego lekarza psychiatry... Joanna9 Bastion Wałowa - opinie i oceny (17) Bastion Wałowa składać się będzie z czterech ok. 55-metrowych budynków... trojmiasto.pl Ząb (3) Gdzie wyrwę zęba 8 na NFZ? Chodzi mi o Gdańsk Magda Wkład mieszkania (3) Czy każdy z rezerwujących musiał wpłacić 30 % jeszcze przed rozpoczęciem... Grzegorz Bernadowo Park - opinie i oceny (172) Bernadowo Park powstanie w zacisznej, bliskiej naturalnych terenów zielonych... trojmiasto.pl Havlove (44) Inwestycja powstaje w jednej z nowszych dzielnic Gdańska, jednocześnie w... trojmiasto.pl Osiedle nad Zatoką (2) Lokalizacja osiedla na uboczu Gdyni i w sąsiedztwie ogródków działkowych... trojmiasto.pl Niwki (1) Co będzie po dawnym sklepie KryDan?