Laboratoria Medyczne Bruss, punkt pobrań na Obrońców Wybrzeża, Gdynia (1) Hmmm ... niby krew pobrana ... chyba (ale to za chwile). Pani w rejestracji... Tomasz Kowalski Bagna (2) Osiedle zbudowane na bagnach ,kiedyś bylo tu jezioro.Wysuszono je ze względu... anonim Znaleziono kota maści czarno-białej (1) Znaleziono kota w pobliżu kościoła św Karola Boromeusza dnia 2.01.2021. Jest... Kk
Znaleziono skardziony rower (1) Dzisiejszego ranka znalazlem w swoim ogrodzie ( okolice Wieżyckiej) rower... wyciszenie sufitu (2) Szukam firmy lub osób prywatnych, które podejmą się wyciszenia sufitu... Azalia kominki do domu (3) Hejka.Stoje przed wyborem kominka do domu, mam mnóstwo pytań i wątpliwości... krystek71 Podejśćie naszej służby zdrowia (6) Oboje z żoną jesteśmy seniorami , żona ma 65 lat , ja 68 lat. Dzisiaj... Tadeusz Kurowski Dzieci bez opieki na parkingu (14) Czy dzieci cały dzień koczujące bez jakiegokolwiek nadzoru na parkingu przy... bulba Zakoniczyn (1) Okolica ładna Ale zapomniana i zaniedbana przez miasto,mieszkam tu pół roku o... Mieszkanka Zakoniczyn Zakoniczyn (1) Dzielnica fajna mieszkam tu od niedawna, ale jeżeli chodzi o dojazd to mogli... Zakoniczyn Apple Tree (8) Inwestycja powstaje w dynamicznie rozwijającej się części miasta, gwarantuje... trojmiasto.pl Młoda dorosła kobieta aby rozładować swoje frustracje zaatakowała małego starego psa (1) W dniu dzisiejszym ok godz. 17:00 byłam z psami na spacerze mój pies... Mieszkanka ulicy Długie Ogrody Multimedia Polska, nieczynna kasa (2) Uprzedzam wszystkich,którzy mają internet z Multimedii,że kasa w Domu... Natalia Porysowane auta przy Gorczycowej 10 (3) Ktoś regularnie rysuje auta kluczem, bo widzi auta, ktore wcześniej tu nie... Sąsiad Fajerwerki (1) Pamiętać należy o zasadach życia w społeczeństwie. Zdecydowanie zalecamy... mieszkaniec Znaleziono drona (1) W niedzielę około 20:45 znalazłem na Chełmie drona. Szukam właściciela. Waldek sylwester (1) szukam kolezanki na sylwestra ok 40 ,jaka pani sama na sylwka? norbert Przedszkole Dobry Port na Chełmie (37) Mam pyt o przedszkole jak w tytule- czy ktoś wie jaka opieka tam jest? Jaka... MlodamamaDiN Sprzedam maskę hypa shield w95 przeciwko Covid-19 (22) Użycie / zastosowanie Spacer na świeżym powietrzu, podróże i dojazdy, jazda... Pharma Group Uwaga (1) Uwaga na Chełmie grasują oszuści na metodę "Książka Telefoniczna" za jedyne... info