technika wykończeń wnętrz (1) witam czy ktoś z was korzystał z usługi tej firmy? Wisi baner obok mc... Dominik Szukam biura (2) Pilnie poszukuje dobrego biura rachunkowego ! przeglądałam wpisy i wszyscy... Tola100 Magdalena - opinia (1) Rezerwowalam mieszkanie w 2018 roku osiedle Park Południe. Odebrałam je teraz... Magdalena
Odbiór mieszkań - Niepołomicka 49 - Developer Kokoszki (1) Witam, dla osób odbierających mieszkania na inwestycji - korzystam z usług... Artur Olszewski Halas (18) Dzień dobry. Czy może mi ktoś wytłumaczyć co to za hałasy dochodzą z podwórka... Ktos Park Emilii (27) Inwestycja Park Emilii powstanie w jednej z młodszych dzielnic Gdańska - na... trojmiasto.pl Polservice Development SP. z o.o. - Czy dobry developer? (13) Mam pytanie, czy ktoś słyszał jakiekolwiek opinie na temat tego developera.... Mieszkaniec Karczemek pelnomocnictwo notarialne na osobe lezaca w lozku bez mozliwosci wizyty w kancelari (2) witam poszukuje kancelarii na terenie trojmiasta do sporzadzenia... Mada rfarzdxx (2) short term loan parent loan Speedy Cash Dzieci rocznik 2014 (4) Witam chciałabym zapytać czy na osiedlu Karczemki/Kokoszki dużo jest dzieci... Gosia Nowa biedronka (1) Czy już wiadomo kiedy otwarcie biedronki na piekarniczej? Ferie zimowe pod koszem (1) Korsarz Gdańsk zaprasza dzieci na "Ferie zimowe pod koszem" organizowane w... Korsarz Gdańsk Kościelne dzwony Fatimskiej... (14) Moje okna wychodzą na Kościół Fatimski. Bimbanie dzwonków co trzy godziny w... ab ryk dmuchaw na osiedlu :( (2) Witam. Ogromnie mnie ucieszyło tegoroczne zmniejszenie intensywności koszenia... Gobi Szukam fachowca do schodów drewnianych (4) Dzień dobry, tak jak w tytule szukam kogoś kto zaprojektuje, i zrobi mi... Danusiolbe Centralne ogrzewanie (4) Niedopłatę za C.O za 2019r.spółdzelnia rozłożyła mi na 10 rat.Po zapłaceniu... Danuta K. Co to za dźwięk? (4) Witam. Od miesiąca mieszkam w Brzeźnie, niedaleko parku. Co jakiś czas... Aneks kuchenny w domu? (3) Salon z aneksem w "domu" to coś o czym zawsze marzyłem. Wezmę dwa od razu. No... Tomek Kamienica Warszawska (3) Budynek znajduje się w rozwiniętej dzielnicy, gdzie znajduje się pełna... trojmiasto.pl Fryzjer farbowanie (3) Drodzy, Czy zna ktoś może fryzjera fryzjerkę który farbuje włosy szybko?... Martynka :)