mieszkania na chełmie (1) Planuję kupić w 2009 roku mieszkanie z rynku wtórnego na chełmie około 50m2?... Ania 19.09.2009 Turniej piłki nożnej Liga Dzielnic Południowych (1) Rada Dzielnicy Mały Kack zaprasza na turniej kategorii „Open”... Sebastian J Sprzedam kolię (7) Witam, z mojego ślubu została mi kolia. Miałam ją założoną tylko w dniu... Iza!!!
przychodnia morena- jaki pediatra? (21) kogo polecilibyscie z przychodni morena jako pediatre prowadzacego mojego... iwona burgraff Fryzjer męski (2) Dziewczyny, mój kolega szuka dobrego fryzjera męskiego, najchętniej mężczyzny... Wercia05 Dzielnica symapotyczna (1) Dzielnica symapotyczna Tomasz Najlepsze pizze na morenie !!! (1) Pyszne ,chrupiące i gorące .Polecam zulu Świetne miejsce (1) Ciężko tam trafić- ustronne miejsce w centrum Starej Oliwy, brak reklam i... Luke Namiary na dobrego pediatre (5) Czy macie namiary na jakiegos dobrego lekarza ktory dojezdza do domu? basia-h jak dojechać na ul. Bethowena na Suchaninie?? (12) prosze o radę, pilnie. piernik Do Paula28 (1) Hej Paula28, czytalam w jednym wadku ze mialas super fryzjerkie, prosze o... kochanymisu poradnia laktacyjna na Zaspie (2) Dziewczyny podajcie mi numer telefonu do kobiety, która przychodzi do domu. ahalia. Mleko UHT - opinia (1) Jeśli chodzi o wygląd, to zdazaja sie lepsze i gorsze miejsca. Galeria... Mleko UHT Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko Spoko (1) Miłe miejsce. Jedno z niewielu w Trójmieście, gdzie kostka betonowa stoji... Adam Przymorze- betonowe pustkowie (1) Bardzo ubolewam nad tem, co dzieje się na Przymorzu. Z jednej strony... mama100 rytmika (1) Rytmika dla maluchów to bardzo fajna sprawa. Jeśli bobas nie dostał się do... mama100 TANIEC BOLLYWOOD - warsztaty z Agni (1) Warsztaty w GDAŃSKU TERMIN[: 5 października 2008 (niedziela), godz. 14.00... agni OBIAD W HOTELU LIVAL GDANSK (2) PRAGNE WSZYSTKICH PRZESTRZEC PRZED HOTELEM LIVAL W BRZEZNIE, OBIEKT UROCZY,... artus prawko:) (1) Słyszałyście jakies opinie o szkole jazdy OPTIMA która się mieści na ulicy... carrie