Sprzedam kapelusik i buciki do chrztu i nie tylko (6) Witam dziewczyny! Ze chrztu mojej córci został mi kapelusik i buciki -... Iza!!! odradzam! (1) Czasami zaglądam do fenixa, ale tylko dlatego, że mam tam najbliżej! Jedzenie... zdegustowana dr Konstanty Smuła (2) Wiecie cos moze o tym doktorze? na.cia
czy ktoś miał wesele Pod Aniołem w Brzeżnie (3) jak wam się podobało? sylwia127 po części do Sebastian (1) Osiedle bardzo ładnie położone. Niestety bloki stare, instalacja, kanalizacja... Dawny Brodwinianin 90-lecie Polskiego Lotnictwa (9) 28 sierpnia (czwartek) o godz. 12.00 na lotnisku Brygady Lotnictwa Marynarki... trojmiasto.pl Wypad -Rowerowy ;d (39) Szukam ludzi którzy znają fajne ścieżki rowerowe na terenie trójmiasta i... Amator.Kolarz ogród sztuki gdzie sie znajduje? (9) szukam adresu ogrodu sztuki wiem ze jest w Gdyni ale jaka ulica? barbi Łostowice "Cmentarz komunalny" kto tam będzie leżał? (24) j.w. janko muzykant KUPIE MIESZKANIE (1) kupimy mieszkanie ,2 pokoje : Wrzeszcz,Chełm,Ujeścisko...Conajmniej 40... sylvia Szukam opiekunki (3) Witam, szukam opiekunki do 10-miesięcznego chłopca, w godzinach 7-15.30 w... adriana24 Stroje na Panieński (8) Witam serdecznie! Dziewczyny błagam pomóżcie. W sobotę organizuję panieński... olla1410 materiały (8) jestem poprostu zalamana wyborem materiałów na suknie slubna :( jest... Oliwia weekendowy kurs dla narzeczonych w Matemblewie - są wolne miejsca (13) Witajcie dowiedziałam się,że jest jeszcze kilka wolnych miejsc na najbliższe... joanka SR Zaspa - pytanie (6) Jak długo trwają zajęcia SR na Zaspie? Zakładając, że nie będę opuszczała i... asienka Świetny pediatra (1) Mieszkam na Morenie od wielu lat i leczę się w przychodni. Nie zgadzam się z... R. Szymańska gdzie plener? (13) Hej dziewczyny w czwartek mam plener i chciałabym mieć w ciekawych... necik wiecie moze od ktorej godziny przyjmuje dr Turski w przychodni morena w poniedz? (2) jw iwona burgraff Pod aniołem i dj slaw (5) Witam, proszę o opinie osoby które robiły wesele "pod aniołem" w brzeźnie,... Eterna Gruzja - Manifestacja (11) Manifestacja solidarności z Gruzją- w najbliższą sobotę o godz. 13.00 pod... trojmiasto.pl