jak się mieszka w Gdyni Dabrowie? (5) Zamierzam kupić mieszkanie w Gdyni Dąbrowie (ul. Poziomkowa) . Poproszę o... Barody ZZO platne? (5) Dziewczyny za ZZO sie placi na Zaspie,ile? Madeleine Ile kosztuje poród rodzinny na Zaspie? (9) Może wiecie ile kosztuje poród rodzinny w szpitalu na Zaspie? Dziewczynka28
Szkolenia fryzjerskie na Przymorzu (1) Szukam jakiegoś kontaktu z fryzjerkami/fryzjerami biorącymi udział w... 0000000malgoska nnt Ile kosztuje poród rodzinny na Zaspie (7) Może któraś z Was orientuje się ile kosztuje poród rodzinny w szpitalu na... Dziewczynka28 Siatkówka (1) Hej! Zapraszam chętnych do gry w siatkówkę. Spotkania w soboty w X LO na... ToMo pediatra (3) witam:) mam synka 6 letniego i szukam dobrego pediatry z przymorza, jak do... kasia77 ELJA vs LANETTI (3) Juz chcialam sie wybrac do Lanetti i zamowic wstepnie termin szycia sukni,... ankara fryzjer z Wrzeszcza? (10) Witajcie, czy mozecie mi proszę polecic jakiegos dobrego fryzjera z... anikka 08.08.08 Matki Boskiej Bolesnej w Orłowie (1) Czesc Dziewczyny, Czy któraś z Was ma może slub tego samego dnia?? Chodzi mi... zocha Cukiernia w Jelitkowie, Wrzeszczu lub na Przymorzu (25) Witam. Znacoie jakąś dobrą cukiernię, gdzie tanio i bez obaw można zamówić... piorka22 Zaspa ul. Pilotów (1) A ja jestem zadowolony. Mieszkanie wykonane poprawnie. Bardzo podoba mi się... M Przerobienie obrączek (17) Mamy 2 obrączki razem zlota jest 6,03 grama. Słyszałam, że we Wrzeszczu koło... piorka22 Fryzjer, makijażystka na Przymorzu (10) Witam, mieszkam na Przymorzu od niedawna i nie orientuje się zupełnie co... piorka22 sala czardzasz na przymorzu (15) Hej dziewczyny Potrzebuje waszej opini dotyczacej sali na przymorzu... anulka802 dentysta :(( (32) dziewczynki polećcie mi jakiegoś dobrego dentystę/kę najlepiej we Wrzeszczu.... Lorenka.s Kwiaciarnia na Przymorzu lub okolice (9) Witam znacie jakąś dobrą i niedrogą kwiaciarnię na Przymorzu lub w okolicy?... piorka22 Ostrzegam sklep DobreMeble-Cieszynskiego (1) "Dobre Meble'' na Chełmie=WIELKA FARSA!! Jeśli meble to nie tam!. Zamówione... Desperado Salon Grażyna na Żabiance-ktoś szył,lub wypożyczał? (9) Jak spisują się z szycia na miarę i jak wygląda wypożyczenie,jakie ceny? pszczoła fryzjer+paznokcie na Morenie (1) Dziewczyny, może macie sprawdzony salon kosmetyczny na Morenie i mogłybyście... anulkam28