Zaginely mi pieski (29) Zaginely mi owczarki niemieckie szczeniaki suczka 6 miesiacy czarna z jasnymi... olik1212 TENISOWA ???? (9) Szukam informacji o restauracji na zaspie która nazywa się tenisowa ?? ania 23 nnt. Zaginęły(ukradziono?) 2 szczeniaki - POMÓŻCIE!!! (3) "Zaginely mi owczarki niemieckie szczeniaki suczka 6 miesiacy czarna z... AgusiaGda
Zaginely mi pieski (2) Prosze o pomoc jeli ktos widzial owczarki niemieckie szczenieta suczka 6... olik1212 Nie polecam (2) Zamówienie na telefon z Przymorza do Wrzeszcz dodatkowo płatne 2 zł. Grube... Tom nnt. Zaginęły(ukradziono?) 2 szczeniaki - POMÓŻCIE!!! (2) "Zaginely mi owczarki niemieckie szczeniaki suczka 6 miesiacy czarna z... AgusiaGda ZAGINĄŁ :( CZY KTOŚ WIDZIAŁ (8) HEJ DZIEWCZYNY Z GORY PRZEPRASZAM ZE UMIESZAM TU TEN WATEK ALE MAM NADZIEJE... basia-h dobra ginekolog trojmiasto!!!!!!! (23) szukam dobrej ginekolog najlepiej z gdanska do kogo chodzicie mamusie... locatio KTO MIAL WESELA NA RODZINNYCH OGRODKACH DZIALKOWYCH ZASPA PRZY UL UCZNIOWSKIEJ (10) chodzi mi o dekoracje tej sali demolka Badania PRL,FSH,LH-na ile mam sie przygotować finansowo? (2) Badania PRL,FSH,LH-na ile mam sie przygotować finansowo? Ile kosztująta... pszczoła Sprawdzony fryzjer na Przymorzu (6) Kiedys znalam dobre fryzjerki na Przymorzu, ale odkad wyjechalam pare lat... smilkyness Gdzie mozna sprzedac swoja sukienkę ślubną?? (8) Witam wiecie dziwczyny czy jest jakies miejsce gdzie moze skupuja sukienki... iwona14 społdzielnia lekarska we wrzeszczu (2) przepraszam,że nie na temat czy może ktoś wie jaki jest numer społdzielni... moli1 rehabilitacja (2) Czy któraś z Was korzystała lub zna rehabilitanta lub fizjoterapeute który... carrie PORÓD RODZINNY W RODZINNEJ ATMOSFERZE!! (1) Ja urodziłam córeczkę 8list.2007.Wtedy rodzących kobiet było bardzo dużo.Ja... KingaS. Kolekcje w salonie beauty we Wrzeszczu (9) Witam wszystkie panny młode i nie tylko:) Mam pytanko jakie kolekcje sukien... Kola Parafia pw. Najświętszego Serca Jezusowego (13) Witam Was serdecznie, czy ktoś miał bądź będzie miał tam ślub? Małgoś25 Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF Nasze zdięcia od fotografa... lepiej późno niż wcale:) (29) witajcie dopiero odzyskałam plytke na ktorej mamy zdiecia do fotografa ze... Hania Kto brał ślub na Suchaninie? (1) Mam pytanie czy ktoś z was brał ślub na suchaninie na ul.Otwartej bo... dagmara1982