Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ??? (3) Witam Mam wielki dylemat odnośnie wyboru szpitala do urodzenia swojego... zaba105 sprzedam piękną suknie z salonu Farage (3) Sprzedam bardzo orginalą suknie z salonu Farage w rozmiarze 38, na wzrost 165... pandusia szukam pary 7.06 św Mikołaj Gdynia Leszczynki (1) szukam pary z 7.06. z parafii św. Mikołaja -Gdynia Leszczynki. my mamy ślub... selke
nnt. Sprzedam mieszkanie 3pokojowe na Żabiance (13) Jak w temacie. Na prośbę mojej Cioci przebywającej na stałe w Niemczech -... AgusiaGda alma sobieszewo-Dwór Wojciechówka (3) Dziewczyny czy miał ktoś może wesele w Sobieszewie Dwór Wojciechówka?obiekt... karolcia 4 gdzie nie wyprawiać urodzin dzieciom (2) Miałam dzisiaj watpliwa przyjemność obserwować zabawe jaka zorganizowana była... asisa nnt. niedrogi dentysta na Przymorzu - kogo możecie polecić? (10) Pytanie jak w temacie :) Simisola Kamienica Piecewska na Morenie (4) Witam, Mam pytanie do forumowiczów, czy ktoś z was interesował się może... gorgo POSZUKUJE MIESZKANIA 2-3 POKOJE (8) przeszukalam juz wszelkie ogloszenia i nic poszukuje mieszkania 2-3 pokoje w... demolka szukam koronki po dobrej cenie (1) Hej hej, zdecydowalam sie na szycie sukni slubnej. Suknia ma miec koronkowe... plinka12 Jak sie żyje w Osowie? (6) Szukamy z mężem wiekszego mieszkania i jednym z poważnych kandydatów jest... moceza olcia - opinia (2) bosko poprostu bosko,uwielbiam tam chodzić, szkoda, że u mnie na wiosce czyli... olcia Spin /spining (11) hej, Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku-najlepiej Wrzszcz, Przymorze, Zaspa... Stokrota Nauki (4) Czy ktoś wie kiedy zaczynają się nauki w Kościele Bożego Ciała na Morenie? Maga18 Sprzedam suknię - skromna, a zarazem elegancka. (24) Sprzedam suknię ślubną z kolekcji FARAGE model Richarda. Bardzo elegancka w... asienka matemblewo (3) Czy ktoś wie kiedy są nauki weekendowe w Matemblewie? a-cha kk - opinia (1) o tych psich kupach to jest 100% prawdy (niestety), ale to jedyny mankament... kk AMSTERDAM a GDAŃSK ZASPA-ł (1) Niby centrum Gdańska a takie zadupie tak fatalna komunikacja że nie... Grzegorz Rymopis Nie ma to jak Wrzeszcz (1) Jak wielu młodych Gdańszczan jestem autoktonem z naboru czyli z "głębi"... FAN "U cioci Dorotki"-przedszkole (1) Czy ktoś zna?mieści sie na Karwinach prosze o opinie Yaira