kupię suknię (27) Wypatrzyłam 2 piękne suknie- jedna z kolekcji Papilio nr 702, druga... agaank Pan Fotograf czy FotoŻukiewicz na Wajdeloty we Wrzeszczu-co wybrać??? (18) no właśnie-bierzemy pod uwage te dwa studia-plusy i minusy????poprosimy jeśli... bociany Nie jest źle (1) Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy... gaba
Rada Dzielnicy (2) wszyscy Urzytkownicy Forum ! Mam do Was ogromną prośbę:przeczytajcie apel i... Anna Sierant MILO (1) Czy ktoś chodził ze swoim dzieckiem na basen MIlo we Wrzeszczu? fonta Czardasz Przymorze- koniec wesel? (16) Właśnie się dowiedziałam że Czardasz na Przymorzu nie przyjmuje rezerwacji na... cot Do Kryśka (1) cześć Krysia , tu Twoja sąsiadka spod 10-tki (jak jeszcze w Brzeźnie... rabitka przetopienie obrączek (7) dziewczyny czy orientujecie sie ile kosztuje przetopienie obraczek?mamy po... marienka jubiler- wrzeszcz (9) Hej dziewczyny czy wiecie może czy ten jubiler z wrzeszcza co znajduje sie... Gabi fotograf na ul. Waryńskiego we Wrzeszczu-mial ktoś tam zdjęcia??? (4) jw. chodzi nam o zdjęcia w studiu-jaka tam jest jakość,koszt???może ktoś... bociany ... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra czy dziś odbywają się nauki w kościele Najświętszegio Serca Jezusowego we Wrzesz (16) Dziewczyny! Nie mogę dodzwonić się do parafii. Wiecie czy dziś odbywają się... ElaD sala i kościół (6) Witam! zbieram informacje na temat Restauracji Kaszubskiej w Kosakowie i... agniecham SALON MARYLKA NA PRZYMORZU.. (3) CZY KTROAS Z WAS MOZE KORZYTAłA Z USłUG PANI MARYLKI,UL JAGIELONSKA... aluska26 Gdzie przetopić obrączki? (6) Poszukuję solidnego złotnika, który przetopiłby obrączki po dziadkach na... Kokoszowa a ja znowu nie wiem jak dojechać...help:( (7) przepraszam, ze nie na temat, ale kiedyś bardzo mi pomogłyście:) czym... agusp nnt KUPIĘ DZIAŁKĘ!!! (9) Kupimy działkę 450-700 m2 w: Chwaszczynie, Osowie, Rumii, Redzie,... aniak za dużo, czy za mało? (32) dzisiaj wybieramy sie żeby w koncu załatwić wszystko w kościele. chcemy dać... karolka i gdzie mozna kupic papier na wkladki do zaproszen??? (6) j.w. Pauleta na witominie 7 lipca (1) ktoś bierze ślub na Witominie w Kosciele św Krzyża 7 lipca? ola1500