ślub cywilny - gdzie ? (22) Witajcie Po raz pierwszy tutaj ;) W przyszłym roku planujemy ślub, a ja już... madzik68 fryzjer na ul. Balladyny w Gdyni (8) czy ktoś ma może nr telefonu do zakładu fryzjerskiego na ulicy Balladyny 1 w... andzia1 studio urody VS? (3) Czy któraś z was robiła sobie fryzurkę lub makijaż w studiu urody VS we... sheepy
dobre solarium we wrzeszczu - gdzie?? (3) j.w. mycha23 gdzie na panienskie (20) Hej dziewuszki macie jakies pomysly gdzie urzadzic wieczor panienski:)? gosiaf dobre solarium we wrzeszczu - gdzie?? (3) j.w. poleccie kobitki cosik superowego. mycha23 Dobry fryzjer Gdańsk Wrzeszcz ?? (6) Dziewczyny.Potrzebuje namiary na dobrego fryzjera :) musze w koncu zaklepac... Pysiaczek sklep z sukniami slubnymi TYSZKIEWICZ we wrzeszczu (33) dzien dobry PILNIE POTRZEBUJE INFORMACJE NA TEMAT SKLEPU Z SUKNIAMI SLUBNYMI... PATI84 III Runda WPW kategoria TZ, Kiełpino Górne (1) zapraszam na III Rundę Pucharu Województwa Pomorskiego w w MnO 2007, w... Jerzy Pinkas potrzebna opiekunka dla bobasa (12) Pomocy ! Szukamy opiekunki dla dziecka (ok. 6 miesięcznego). Może znacie... rodzice Dobry Pasterz 07.07.2007 (5) Poszukujemy par/pary, które mają ślub 7. lipca w kościele Dobrego Pasterza w... Rukola Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila Salon Lilea (9) Witam, Ten salon na wysepce tramwajowej we Wrzeszczu nazywa się Lilea.... Malwina poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia poradnictwo-Suchanino (3) Dziewczyny!! czy któraś z was wie coś na temat poradnictwa rodzinnego na... pinia BT Chylonia (19) 14 kwietnia odbedzie sie BT Chylonia - czy ktos wie jak bedzie przebiegac... vinegar do bociany (9) Bociany Ty chodzilas na poradnictwo do NSJ we Wrzeszczu, prawda? napisz... różyczka ślub w parafii Brata Alberta na Przymorzu (6) Cześć dziewczyny już dawno się nie odzywałam, ale mam pytanko, ma ktoś może... młoda panna wystrój kościoła na Karwinach NSM... (1) dziewczynki czy ktoś miał ślub w kościele na Karwinach?... wczoraj... wymyslona 11.08 slub (2) kto ma slub 11.08 w Kosciele sw. Wawrzynca w Gdyni Wielkim Kacku? monti11