kościół (1) Czy któras z was ma może slub w parafii św. Maksymiliana Kolbe w dańsku na... hola nauki w kolegiacie NSJ-Wrzeszcz (5) Byla ktoras z Was tam na naukach? Jak tam jest? I jeszcze sie zastanawiam czy... różyczka nauki na Obluzu (25) podobno zaczynaja sie w parafii sw.Ducha na ul.Zielonej 11 (chyba) - maja byc... agusp
ktoś wypożycza Żanete w Beauty??? (5) Cześć Kobietki! Któraś z was wyporzycza Żanete z salony Beauty we... Małgosia nauki w Orłowie (6) Kto dzisiaj idzie? monti11 EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA bardzo fajnie:-) (1) a ja jestem stała klientką Hawany na Przymorzu i musze powiedzieć, że dopóki... stała klientka gdzie tanio wydr. księgę (20) Moze wiecie gdzie mozna tanio wydrukowac księgę ślubną (najlepiej w okolicach... Agnieszka83. kto mieszka na morenie?:) (13) a konkretniej blisko ulicy wilenskiej Madziulka gdzie jest "lotnia" (8) to tam gdzie etc? sylvia 09.06 czy ktoś bierze slub w Sanktuarium w Matemblewie (1) Cześć wszystkim, chciałabym wiedzieć czy ktos może zarezerwował sobie tam... kic12 Gorąco polecam:) (1) Barzo fajna knajpka do posiedzenia ze znajomymi, i nie tylko, przychodząc... stały klient Baseny, pływalnie (1) Witam! Chcialbym zaczac chodzic na basen i nie wiem za bardzo jaki wybrac (i... adrian Potrzebuję rady ! (4) Mieszkam na Siedlcach i dziś miedzy godziną 14 a 15 wystąpiło krótkie... Piotrrek nowy salon gdansk osowa-czy juz otawrty? (11) czy ten salon wkoncu otworzyli czy nie? raz widzialam watek ze mial byc... becmerka Dzisiaj na 19.30 rozpoczynają się nuaki na Pogórzu (11) Ktoś idzie? Magduś WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA Nauki na Morenie-kto był? (60) Dzisiaj były kolejne nauki na Morenie Wiem że pare forumkowych par miało być... Mała757 Służba ochrony kolei (2) Witam.. Mam do was pytanie.. Czy zdarzyło się wam kiedyś, że zostaliście... Suchy rodizio (31) Hej , czy ktos z Was robił wesele w Rodizio w Gdyni? Planujemy wesele na ok... ania100