BOZE CIALO NA MORENIE (1) czy ktos bierze slub 15.09.07w parafii pw.Bozego Ciala na morenie? jolga Malinowy Ogrod (20) Witam...to zdaje sie nowy lokal w okolicach Osowej, czy ktos cos slyszal na... dix kościół św brata alberta na przymorzu (6) Cześć chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was zna ten kościół, mam tam ślub... młoda panna
I jak dziewczyny po Walentynkach ? (2) Ja byłam z przyjaciółka Elą ( mój przyszły wraca juz niedługo ....) w... fantazja25 2 CZERWCA, Kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu --- KTO JESZCZE ??? (2) Witam serdecznie bardzo chciałabym ustalić parę która bierze ślub tego dnia w... Iwonka XX-lecie Gdańskiego Klubu Fantastyki (1) Uroczystości związane z XX-leciem Gdańskiego Klubu Fantastyki... pipidżej salon na wysepce (4) Czy ktoś ma nr tel. do salonu sukien ślubnych we Wrzeszczu "na wysepce"... pinia Studio sylwetki - Gdynia Chylonia (1) czy ktos tam chodzi...? Ja sie dzisiaj wybieram i nie za bardzo wiem jak tam... agusp 09 czerwiec 2007 (1) witam szukam par które mają ślub na przymorzu tego dnia w kościele św brata... młoda panna szukam chlopaka z skm (32) hej, szukam chlopaka z skm:) wiem, ze to brzmi dziwnie, pewnie troche... marta22 Szewc na wrzeszczu (3) Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć szewca w kolicach Jaśkowej Doliny? kreska nowy salon-jak sie podobaja kreacje? (13) Ogladalyscie kreacje ze str tego nowego salonu z Osowej?? Art suknie czy... różyczka kto miał nauki w kościele Najświętszego Serca Jezusowego we Wrzeszczu??? (27) ??? bociany 08.04 - osowa, ktora jeszcze (1) j.w parafia sw polikarpa mycha23 ślub 8 kwietnia u Cystersów (2) czy ktoś z Was bierze ślub 8 kwietnia u Cystersów w Oliwie o godz. 15? DarekH strojenie sali (4) dziękuję ci bardzo uspokoiłaś mnie bardzo. Bo martwiłam się czy starczy... krulewna IMPREZA W BRZEŹNIE - DISCO-KICZ PARTY (1) W SOBOTĘ DNIA 10 LUTEGO IMPREZA TANECZNA DISCO-KICZ PARTY. SERDECZNIE... Pati&Mati joga na Brodwinie (1) H A T H A J O G A od tysięcy lat niesie ludziom wyzwolenie od zmęczenia,... d.Ewa kto w najbliższym czasie wybiera się na nauki na Morenie? (22) szukam osób które wybierają się w najbliższym czasie(we wtorek ten lub... Mała757 Joga wg. metody Iyengara (2) Zapraszam na zajęcia jogii szczególnie mieszkających na Morenie:) Studio 35.... AnkaH