1 wrzesień 2007- RODIZIO- oddam termin (23) Witam! Mam do oddania termin 1 wrzesień 2007 w Rodizio na Kamiennej Górze.... Magduś Urodziny TIMa (31.03.07) - dzień otwarty mangi i anime (1) Informacje Oficjalne (Organizatorów) Trójmiejska Inicjatywa Mangowa... Dzas Kawalerka (1) Mam do wynajecia kawalerke na Chelmie.Zainteresowane osoby prosze o kontakt... karolcia0807
kto slubuje w kosciele na Pogorzu (9) Witajcie, mam pytanie, kto slubuje 14 lipca tego roku w kosciele na Pogorzu?... metalliczna kościół Oliwa! (12) Dzieczyny czy któraś z Was miała lub będzie miała ślub w kościele Cystersów w... Rybka16 kto ma 8.09.2007 w kościele NSJ we Wrzeszczu???:) (14) jw. może ktoś oprócz nas jeszcze???? bociany gdzie w gdansku jest tyszkiewicz suknie? (4) nie mam pojecia gdzie oni sa bo nie znam gdanska. prosze o wskazowki. jakies... becmerka wtorkowe nauki w orlowie!!!!!!!!!!! (25) czesc dziewczyny! zbieram opinie tych ktore chodza na nauki do orlowa...... sylwuńka Zdrowa zywnosc w Gdansku? (2) Czy ktos moglby mi polecic sklep z ekologiczna zywnoscia w Gdansku? Mycha82 nauki na morenie (5) mam pytanie czy oprócz nauk na morenie robić tam można też poradnictwo... sniezka nieuczciwe remonty (1) szukam ludzi u których remont przeprowadziła firma pana Floriana Wencla Z... zuuuzia MALINOWY OGRÓD W OSOWEJ. (7) prosze o opinię zuziaa Dobra kosmetyczka (3) Dziewczyny poleccie mi jakas dobra i niedroga:) kosmetyczke z Gdanska. karolcia17 7/7/2007 w NSJ we Wrzeszczu (1) czy jest ktos, kto ślubuje w tym kościółku 7 lipca? @gnieszka Nowy Salon - Osowa (16) Dzisiaj o 10.00 miało byc otwracie :/ Byłam tam; ten salon ma byc na Ul.... Karcia_Gd dzisiejsze nauki na morenie (8) Kto był ? :) heh normalnie tyle osób że szok :D :) Najlepsza para przyszła po... nelcia nauki na morenie (30) mam pytanko do dziewczyn chodzących na nauki na morenie- gdzie one dokladnie... agutek81 Matemblewo, kto tam jeszcze ma lub mial slub? (17) Witam wszystkich forumowiczow! Bierzemy slub 28. lipca 2007 w Matemblewie... Plinka slub na morenie (7) kto ma slub na morenie? w malym czy duzym? jolga slub na morenie (1) jesli ktoras ma slub 15.09.07 w kosciele bozego ciala na piecewskiej to moze... jolga