makijaż w Osowej?? (11) Czy któraś z dziewczyn mogłaby polecić dobrą makijazystkę z Osowej?? Będę... ginger06 KOSCIOL NA DABROWIE ORGANISTA (2) Dziewczyny! Ktora z Was moze mi powiedziec cos o organiscie w kosciele na... agusiap81 kto? (3) Czy ktoś z Was 14 kwietnia o godzinie 16 w kościele pw. Chrystusa Zbawiciela... Kamiś21
kto miał operację krzywej przegrody nosowej? (16) ja bede miala zabieg na 5 tyg. przed slubem na zaspie i chcialam sie... karen Zapraszam na stronę gdynskiej Dzielnicy Działki Leśne (2) Zapraszam wszystkich, szczególnie mieszkańców dzielnicy Działki Leśne do... Mak Czy był ktoś rozmawiać w sprawie wesela w Malinowym Ogrodzie w Osowej? (10) jw. alusiaa czy ktoś może polecić dobrego pediatrę z przychodni na Chełmie? (3) Od niedawna mieszkam na Chełmie. Na dniach urodzi nam sie maleństwo. Czy ktoś... GGosia Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut 07-07-2007 kto w Gdyni może na Witominie? (1) j.w. ola1500 KOSCIOL TROJCY SW. GDYNIA DABROWA (6) Dziewczyny! Ktora z Was szykuje sie lub miala juz slub w duzym Kosciele na... agusiap81 Matemblewo (1) Poruszam znowu temat, bo nie znalazłam odpowiedzi na jedno pytanie.... Yena 22 marca - poradnictwo (1) Dziewczniatka ma ktoras tego dnia poradnictwo w NSJ we Wrzeszczu? różyczka poradnictwo rodzinne na Morenie (4) mam pytanko-czy na poradnictwo rodzinne na Morenie można zacząć chodzić od... agutek81 sale weselne (2) Bardzo prosze o opinie na temat dwóch restauracji: Tenisowej na Meissnera na... Malwina Karolina - opinia (1) Z okazji że uczęszczam do szkoły tak zwanej 'zielonej' dostałam za zadanie... Karolina prośba o opinie na temat żłobka na Chełmie (1) Czy mogłabym prosić o opinie na temat żłobka na Chełmie? Będę wdzięczna za... GGosia Inwesting (9) Witam! Poszukuje kontaktu z klientami firmy budowlanej Inwesting ktora buduje... bidzi kościół w gdyni Chyloni (12) Hej, czy możecie coś podpowiedzieć w wyborze kościoła w Gdyni Chyloni? należę... narzeczona pracownia fryzjerska (18) Czy ktoras z forumek tam byla?zaklad miesci sie na ulicy Hynka (blisko SKMki... belinda Warsztaty psychologiczne dla par (1) Warsztaty psychologiczne dla par może komuś sie przyda. Zapraszamy do... Gabi82