Kto zna kod pocztowy - ul.Do Studzienki 5 we Wrzeszczu ? (2) Witam, proszę o informację jaki jest nr kodu pocztowego przy ulicy Do... monikaz czy ktoś ma namiar tel. na Kłosowo i salę w Brzeźnie?????? (1) Hej Czy ktoś ma namiar tel. na Kłosowo i salę w Brzeźnie????? Żuczek Nowy salon Elja (16) Slyszałam ze na ul.Grunwaldzkiej we wrzeszczu ma powstac nowy salon... Ruti
Szukam dobrego fryzjera!!! (7) Dziewczyny potrzebuje namiary na jakas dobra fryzjerke lub fryzjera jezeli... Czarna21 dobry kręgarz lub masarzysta (4) dziewczynki macie moze jakies namiary na dobrego kręgarza lub masarzyste,... megmeg Spowiedz W Okrąglaku lub Sw.Józefie na przymorzu? (1) JAK w temacie w jakich goszinach i w jakie dnie? mystic Czardasz na Przymorzu- opinie (4) Poproszę o opinie osób które robią lub robiły wesele lub były na takim w... Felice do Soltera (2) Soltera, gdzie zamawiałaś kwiaty?? anulkam Do magdy i grzegorza -19 sierpnia (4) Witam Jakiej firmy garnitur ma twój mąż??? Moniowa paznokcie gdańsk- dobra robota ,dobra cena (2) wiadomość dla wszystkich poszukujących miejsca gdzie można dobrze i tanio... skleszczacz Szukam kolegi ze szkolnych lat. (7) Szukam kupla.Dziś ma 42 lata.Mieszkał kiedyś w Gdańsku na Rzeżnickiej 2... papek opieka ginekologiczna podczas ciąży (2) Czy któraś z Pań była podczas ciązy pod opieką p. Frankowskiej - Konopy... gapka Okrąglak (5) Witam! Bierzemy slub cywilny w piątek 13 października i tego samego dnia... Guard Skradziono rower - Kona Fire Mountain (1) Witam we wtorek 22.08.06 skradziono mi rower z pod sklepu w gdansku wrzeszczu... GArry sala w Orłowie (8) Czy ktoś może wynajmuje sale w Szkole Podstawowej w Orłowie? J Chciałabym się... Kasssik paznokcie Wrzeszcz gdzie najlepiej (4) jak w temacie .. gdzie najlepiej i sprawdzone miejsca diva_gda Kto ślubuje 26.08.06 w Przemienieniu Pańskim na Cisowej? (7) j.w monia24 wynajem mieszkaniA (1) interesuje mnie wynajem osobnego mieszkania , najlepiej w Gdańsku Oliwie... ashton PILNIE!!!Jak dostać się na Chełm? (2) Jakim autobusem i gdzie on staje przy dworcu, by dostać się jak najbliżej... jasia sala na dzialkach w Wielkim Kacku (4) czy ktos zna moze namiary na sale na dzialkach w Wilekim Kacku??bede bardzo... madzka