salon fryzjerski (1) Czy ktoras z was kozystala z uslug salonu fryzjerskiego "Cesarski" w Gdy... edginia KTO W SOBOTE SWIETOWAL (4) MAM PYTANIE KTORA Z WAS KOLEZANKI MIALA WESELE W SALI NA JASIENIU W TA... agatonia gdzie na plener? (14) Cześć, Czy mogłabym Was prosic o pomoc, szukam jakichś pięknych miejsc w... Macuś
Parafia Witomino (4) Dziewczyny mam pytanie może któraś wie jak nazywa się parafia na witominie ta... Madzik... Mystic :) (8) Aniu, polecałaś raz salon "klips" z przymorza, a ja szukam fryzjera na... beata.tr Fryzjer (5) Gdzie w trojmiescie jest super salon fryzjerski gdzie extra... bridget17 kto miał lub ma ślub w kościele garnizonowym...??? (1) w kościele garnizonowym we Wrzeszczu???ile wcześniej trzeba termin rezerwować... bociany Pilnie potrzebny samochód (1) Witam pilnie potrzebuje samochód na ślub najlepszy byłby jakiś terenowy Jeep... gosia24 Alma 2 Sobieszewo (2) Dziewczyny, czyorientujecie sie ile tam kosztuje nocleg dla gosci? Jak menu?A... aniania Nowy super PUB w Gdansku!!!!!! (6) Kilka dni temu zajtrzałam do nowego Pubu w Gdansku Oliwie.Pub miesci sie tuz... karinus563 *** POGÓRZE *** (27) new gaaasiulka fryzjerka do domu (3) Czy znacie jakąś sprawdzona Pania która przychodzi do domu-Gdansk wrzeszcz martycha kto mial fotografa A.N.D studio wrzeszcz (6) jakie wyszy zdiecia mam tylko informacjie tel i nic wiecej madzia&marcin kwiaciarnie we Wrzeszczu (12) Prosze napiszcie jakie znacie kwiaciarnie we Wrzeszcu, w których mozna... katarzynka suknie od 200zł (5) Dla zainteresowanych: dziś przechodziłam obok sklepu we wrzeszczu, na... lamcia84 są jakieś forumki z Wrzeszcza?:))) (8) no właśnie,może a nuż się okaże ,że jakaś znajoma z ulicy się ,,kręci'' na... bociany Przeprosiny (25) Niniejszym chciałbym serdecznie przeprosić starszego Pana (naprawiającego... mccoy do dziewczyn z moreny (42) dziewczynki mam pytanko na morenie koło sklepu zoologicznego jest jubiler-czy... agutek81 do Ewita13 (3) Hej, przeczytalam w jednym ze starszych watkow, ze rezerwowalas dla swoich... aniania oddam kotka (2) na Morenie błąka się mały czarno -biały koteczek,tak ok 3 m-cy-może to... aleksad