mały cichutki kościółek (67) dziewczyny, znamy się, ale chciałabym bardziej anonimowo: ja i mój ukochany... forumka kto ma na 17 8 września ślub w kościele NSJ we Wrzeszczu?? (3) j.w my mamy na 16 bo 17 była już zarezerwowana bociany łuszczyca - dobry specjalista poszukiwany (24) Dziewczyny, czy mozecie kogoś polecić? anulkam
szukam pokoju (1) Poszukuje pokoju do wynajęcia, najlepiej w okolicach wrzeszcza. Nie drogo.... gość Dzoniec- koteczek- zaginął (1) Witam serdecznie. Właśnie dowiedziałam się, że mój koteczek Dzwoniec, gdzies... rybcia541 Dzwoniec (1) Witam wszystkich, właśnie jestem w pracy i dowiedziałam się,że mój kotek-... rybcia541 Remont linii tramwajowej (1) Ok, właśnie ruszył remont linii od rzystanku Zaspa - pętla do Placu ks... peter Kawalerka do wynajecia (1) Hej Dziewczyny!!! Mam kawalerke do wynajecia w Gdansku Chelmie, 27 m2, niskie... karolcia0807 Praca-promocje (2) Hej. Mam pytanie. Szukam dobrej agencji, która organizuje róznego rodzaju... Sunny jak dojechać do pracy (1) zaczynam dojazdy do pracy z orunii gornej na zaspe i nie wiem ile czasu... puszek NAUKA JAZDY (3) Witam, szukam dobrej nauki jazdy, najlepiej w okolicach Gdanska Przymorze.... prstr mieszkanie Jelitkowo (2) Potrzebuję inforamacji :-) Witam wszystkich i pozdrawiam. Szukam informacji... monikaml pytanie o makijazystke (4) gdzie najblizej na przymorzu mozna zrobic makijaz?i w jakich cenach, szukam... ewamai nie na temat - Co za wietrzycho :) (32) Mumuśku, ale pizga. Zdewastowało mi balkon !!! :) A na plaży w Orłowie lezy... Yena czwartek lodozercow (47) czwartek zbliza sie nieublaganie... i tak sie zastanawiam, czy macie sile i... jurekdz SZPITAL REDŁOWO :O)) (31) DZIEWCZYNY SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT SZPITALA W GDYNI REDŁOWIE, ZA PARE... czarna -------------czy jest szansa?-------- (21) że dostanę w gdyni biustonosz Malinez? jeśli tak,to gdzie? piszcie proszę merlina34 fryzjer Szymon z Jasienia (4) Witam Dziewczęta! Czy mogłybyście napisać mi adres i telefon salonu... Mała Misia nie na temat SKRADZIONO AUTO! (4) dziewczyny , jesteście w całym trójmieście! i nawet w okolicach , może... emmi dom nauczyciela czy moze tam wesele? (7) hey! dziewczyny prosze o komenta rze o obiekcie DOMNAUCZYCIELA we... aluska26