Ślub 23.06 we Wrzeszczu (12) Czy jest ktoś kto bierze ślub w czerwcu we Wrzeszczu w Kościele NSJ. anka777 KURS TAŃCA (3) Szukam partnera na kurs tańca towarzyskiego w Gdańsku- Wrzeszczu. Mam 175cm... mozdzerka po pierwszych naukach:))) (21) dziś odbyliśmy nasze pierwsze nauki w kościele NSJ we Wrzeszczu-może którach... bociany
DOBRA SOLARIUM.. (5) Czy znacie jakies skuteczne solarium w okolicach Oliwy? Chodzę i chodzę do... milcia Silownia - Wielki Kack (1) Wiecie moze czy gdzies w tej dzielnicy lub w jej poblizu znajduje sie... tony zespół szuka miejsca na próby - PILNE! (1) Siema! Jesteśmy młodym zespołem z Trójmiasta i pilnie poszukujemy miejsca na... kasia24 pomozcie!!! (5) jak moge dojechac z gdyni chyloni do gdanska osowej? mam tam oferte pracy,... sylwia78 dentysty szukam (koronki) (2) mozecie polecic jakis dobry!!!! gabinet gdzie robia i wstawiaja koronki. mycha23 przychodnia chylonia ul. wejherowska (4) mam pytanko, czy któraś z Was korzysta z tej przychodni? jak oceniacie no i... Dominika ESPERAL Team Marathon-Orłowo 2005 :-))) (5) http://robzino.republika.pl/orl2005.html Ziarno dobra kosmetyczke we wreszczu (2) prosze o namiary na dobra kosmetyczke we wrzeszczu,pozdr aluska26 solarium hawana (3) ja chodziłam do hawany. chodziłam bo teraz już nie chodzę.hawana na morenie... alex11 Gdzie głosować? (1) Mam pytanie czy ktoś może wie w ktorym mmiejscu w Gdansku Brzeznie (PCK) moge... jaka PAZNOKCIE U EMILKI WE WRZESZCZU? (1) HEY! DZIEWCZYNY,CZY KTORAS ROBIŁA SOBIE PAZNOKCIE TZN.PRZEDŁUZANIE WE... aluska26 HARD-ZONE (Hard-Core,Nu-Metal,Metal,Rock,Grunge itp.) (25) KAZDY PIATEK MIESIACA!! Klub "ORBITAL" ul.Leczkowa 18 Gd-Wrzeszcz Start... duff :) czy moze ktos mi polecie dobra szkołe nauki jazdy (2) witam szukam szkoły nauki jazdy najlepiej w sopocie ale i gdynia i gadans tez... dama moja suknia, sprzedam (3) Sprzedam sukienkę margarett (www.margarett.pl), kolekcja VIVACE, model... anika Szukam ludzi (2) Czy ktos zna Dorote Bartwicka (nazwisko panienskie), ole wojcik (nazwisko... iwcia Czy znacie dokładny adres te hurtowni na Osiedlu Mickiewicza? (2) Hej. Znacie może dokładny adres tej hurtowni, która jest na osiedlu... Karcia_Gd kosmetyki z rynku (17) czesc dziewczyny juz tu kiedys byłam ale zniknełam na jakis czas ja... ribobok