areobik e Gyni (9) czy ktos zna fajne miesjsce w Gdyni gdzie mozna pocwiczyc?? madzka POLECAM NOWY LOKAL NA PĘTLI AUTOBUSOWEJ W OLIWIE (3) Witam chciałabym polecić wszystkim ogromny i przepyszny KEBAB w nowo otwartym... sylwiaa Studio piercingu (5) Mam pytanie odnośnie studia wykonującego profesjonalnie (czyli nie igłą) i... BK
*****BARDZO PILNE!!!!!! (29) Czy macie moze numer telefonu do salonu kosmetycznego ,,angelika,, w Osowej?... Milunia Fotki z BT Redłowo (16) Zapraszam do ogladniecia fotek na: www.michu.xp.pl Michu. salon beauty we wrzeszczu (3) Czy ktoś ma telefon i moze adres internetowy? Bardzo proszę! Pajacynka PKS Wrzeszcz (2) czy daleko znajduje sie przystenek PKS-u w gdańsku Wrzeszczu od dworca SKM... karlol z Torunia (1) Witam widziałem na liście zgłoszeń pare osób z Torunia, i mam pytanie jak... karlol co z salonem Beauty???? (5) hej,przejeżdzalam,przed chwilą obok salonu na drzwiach wisiała jakaś kartka... bociany Apteka całodobowa (5) Czy wiecie może, czy jest jakaś apteka całodobowa we Wrzeszczu? Rut SUKNIA ŚLUBNA Z SALONU MARIETTA (2) Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Marietta w 2006 roku. Kolor ecru... kasielka jest tutaj ktoś z chełmu? (9) jest tutaj ktoś z chełmu? sangwina do pmagdaleny (6) mam pyatnko-wiesz moze w jakich godzinach i kiedy czynne jest biuro... agutek81 Pilnie poszukuję ...pls o pomoc (6) Dziewczyny! proszę pomóżcie... pilnie poszukuję tel. do kościoła na Czarnej... Anulka fryzjerka na 25 grudnia... please help... (10) mam problem ze znalezieniem fryzjerki na 25 grudnia, ślub mam na 14, makijaż... marzmika Objazd trasy BT Redłowo (23) Witam! Czy może wybiera się ktoś jutro na objazd trasy Bike Tour Redłowo?... żYwY wynajmę pokój (6) Wynajmę pokój jednoosobowy w Oliwie blisko kolejki, tramwaju i autobusu. gwiazdeczka mam pytanko pomozcie (29) prosze pomozcie , 25.12.2006r. biore slub jest to slub skromny, na okolo 25... Apsik30 do beatki81 (4) czesc,prosze napisz mi czy chodzilam do X lo na przymorzu?? sylvia UWAGA-BARDZO DOBRY FRYZJER (8) Witam, Długo szukałam dobrego fryzjera również pytałam na forum i wkońcu... sylwia106