Ciekawe zjawisko nad morzem :) (4) ZObaczcie sobie: Gdynia Orłowo godzina 18:30 www.sg1.pl/morze1.jpg... Grinch Gitara- nauka gry 14zł/60min (2) Lekcje gry na gitarze akustycznej i elektrycznej. Mieszkam w Gdyni- Obłuże... Jimmy Wielki przejazd rowerowy (4) Coroczny Wielki przejazd rowerowy odbędzie się w tym roku 19 czerwca o godz.... MaCiEjOo
fryzjer (9) Dziewczyny czy znacie może we Wrzeszczu fryzjera który robi ładnie baleyage,... Art WIELKI PRZEJAZD ROWEROWY!!! (1) Coroczny Wielki przejazd rowerowy odbędzie się w tym roku 19 czerwca o godz.... MaCiEjOo Mieszkanko na sprzedaż (6) Skoro mowa o mieszkankach..:) My tez mamy do sprzedania nasze mieszkanko:)... Moni Kto ma ślub w Okrąglaku?? (9) Szukam osob które bedą miały ślub w Okrąglaku na Przymorzu?? habibi KTO POLECI? (16) CZY KTOS MOZE MI POLECIC NIEDROGIEGO, DOBREGO FRYZJERA W GDYNI? Moze znacie... Rozyczka fryzjer w gdyni (2) najlepiej w okolicach Cisowej. Moze któras z Was zna - najlepiej u mnie w... evita regulacja brwi (9) Dziewczyny czy możecie polecić mi jakis salon, gdzie fachowo przeprowadzają... anjja. Czy ktoś może doradzić-siłownia? (2) Mam pytanko, czy ktoś może mi doradzić gdzie sie wybrać na jakąś fajną... mońcia pokaz ogni sztucznych? (2) Kto wie co to była za okazja, że wczoraj tj. sobota nad Wrzeszczem był... yagi ortodonta ! (12) Czy ktos moglby mi polecic dobrego ortodonte ? Wiem, ze istnieje wiele... Juliettt nauki w wakacje (5) Hej, foremki, czy w wakcje organizowane sa nauki przedmałzenskie czy tez... rybka DZIEŃ RATOWNIKA (1) Chciałabym wszystkich poinformować że dnia 29 czerwca jest dzień ratownika :)... 3ta19 opalanie natryskowe (2) gdzie w Gdyni???????? mar Poszkuje sztangistki Olgiz Przymorza (3) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20