kto mial ostatnio wesele w hotelu Orle w Sobieszewie?? (3) no wlasnie kto?? pliss napiszcie cos:) domator załamana (6) hej jestem podłamana salą, mam w rózy wiatrów w sali kapitańskiej.gdy ja... adriana kino bajka - klub? (1) czy wiecie cos o nowym klubie we wrzeszczu który ma powstac w budynku dawnego... qla
wolny termin na wesele 01/10/05 w srebrnym młynie (3) W związku ze spowodowanymi chorobą zmianami planów ślubnych zmuszony jestem... martino KURS KOLCZYKOWANIA (3) Szukam kursu piercingu w trójmieście. Czy ktos wie gdzie takowy można odbyc?... FilipN. kto mial juz w tym roku wesele w hotelu Orle w Sobieszewie?? (4) no wlasnie kto mial? czy moze mi cos powiedziec na ten temat?? domator RODIZIO -Gdynia Kamienna Góra (3) Czy któraś z Was dziewczyny robiła wesele w Rodizio ? Bardzo byłabym... sylla torty we Wrzeszczu (2) Temat już się pojawiał na forum, ale... Czy wiecie gdzie można we Wrzeszczu... ama Festiwal Muzyki Organowej (1) Witam! Czy festiwal ten dalej się odbywa? Ostatnie informacje znalazłem... Mimal Gorąco polecam! (3) hej dziewczyny !! udało mi się w końcu zamówić super suknie :):) polecam... zosia szukam ... i szukam i nie moge znaleźć ;((( (15) Wybaczcie Babeczki ze ponowie pytanie, ale jakos nie moge wyszukac opinii.... Rozyczka Bike Tour Chylonia (22) Witam! Widziałem dzisiaj na trasie, że troche osób robiło fotki, także nei... żYwY BT Chylonia- wrażenia :) (33) WITAM! Ciekawe jakie sa wasze wrazenia po pierwszej eliminacji?? dla mnie... arapaho porządek :) w Matemblewie - długooooo (15) jestem juz dwa tygodnie po ślubie i postanowiłam opisać sposb w jaki ludzie... izab lekarz Wąsewicz (8) Słuchajcie jestem w 5 tygodniu ciąży i nie wybrałam jeszcze lakarza... fiona termin ropoczecia kursu malzenskiego w Okraglaku na przymorzu (5) czy ktos wie kiedy ropoczyna sie najblizszy kurs? Lub zna numer telefonu zeby... huher BT Chylonia i objazd trasy. (23) Zakładam nowy temat, bo wątek objazdu jest w dwóch różnych tematach i ciężko... Michu. POJAWILY SIE FOTKI Z OSTATNIEGO RAJDU GRT - Totalny Light VII (1) Witam W naszej galerii pojawiły sie fotki z ostatniego rajdu GRT - Totalny... YaRo jubiler + gdańsk (12) :) j.w. tani i dobry jubiler w gdańsku lub we wrzeszczu - czas na obrączki... Witch nauki weekendowe w Matemblewie (3) Czy ktoś się wybiera na nauki weekendowe w Matemblewie 14-16 maja? Madlen