Czy na Dąbrowie jest sklep zoologiczny ? (8) Szanowni mieszkańcy Gdyni, czy na Dąbrowie jest jakiś sklep zoologiczny ?... Mariusz i Felek Całe dnie ujadający kundel na parterze Góralskiej 16. (22) Gdzie najlepiej zgłosić ciągle szczekającego psa? Piotr Znowu nie grzeją grzejniki na ul Bergiela w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!! (1) Co roku od kilkunastu lat są problemy z ogrzewaniem na górnych kondygnacjach...
Piotr (1) Szukam chętnej do zabrania się do Sobieszowa 31,10,2020 na rehabilitacje jadę... Lasek obok kościoła (3) Czy ktoś wie czemu lasek przy kościele jest ogrodzony? I co to za trzy kręgi... DJ Pediatra w okolicy Wielki Kack/Karwiny/Dąbrowa (13) Witam ! Niebawem przeprowadzam się w dziećmi na Fikakowo z centrum i... aurelia Komunia (1) Mam pytanie kiedy jest komunia w kościele intwresuje mnie data Ola Ratujmy rośliny (2) Rośliny to żywe organizmy. Jako żyjące istoty mają prawo do ochrony swojego... Rzecznik Praw Roślin Internet Sobieszewo (2) Witam, planuje przeprowadzić się do Sobieszewa i jestem mocno zależny od... Przyszły mieszkaniec wyspy nie polecam (5) Założyłam w Platinum Dent dwa łuki , dół i górę. Z początku chciałam tylko... Natalia rozliczenie ogrzewania sm Baltyk (29) witam wszystkich, mam pytanie: Czy dostaliscie juz rozliczenie za sezon... ciekawa Tenis stołowy / ping pong - szukam chętnych do gry (Gdańsk) (1) Szukam kogoś kto chciałby pograć na Meissnera w Gdańsku - roivas@vp.pl... roivas Rękodzieło, pamiątki upominki (1) Zapraszam do Galerii Przymorze, obrazy ręcznie malowane: konie, koty, anioły,... Magdalena Nadmotlawie cena luksusu? (3) Prawie kupiłem mieszkanie w nadmotławie w części estate jest taniej jeżeli... luky gd Bardzo prosze o rade !!! (3) Bardzo prosze o rade : Jak w Gdansku przy ul. Chlopskiej ( Przymorze )... Joanna9 Bardzo prosze o pomoc !!! (12) Mam ogromny apetyt - niepohamowane napady glodu . Jem nawet wtedy , kiedy nie... Joanna9 Bezpłatne konsultacje żywieniowe online! (5) Dzień Dobry! Nazywam się Paweł Lewandowski i zajmuję się zdrowym odżywianiem,... Paweł Lewandowski dojazd do pracy (3) Witam 27 czerwiec Mieszkam na Gorczycowej w Gdyni Szukam osoby która... Aleksandra Wspólny dojazd (1) Witam. Jadę do Almy 6 października z Malborka, czy jest może ktoś kto jedzie... koronawirus w przychodni morena (2) Dlaczego,pomimo pozytywnych wyników na covid19 wśród lekarzy i pielęgniarek... Julian Asange