sześciolatka w szkole podstawowej, opinie sp 44 i sp 79 (8) Proszę o doradzenie mi, którą ze szkół wybrać dla mojego dziecka... mj Zaczęli sprzedaż. Zna ktoś ceny? (1) na razie ponoć tylko dla klientów z ich bazy. podobno średnio 12k/mkw? masakra! jola co sądzicie o inwestycji dewelopera domesta przy ul. Niepołomickej koło stokrotki (1) kiedy powstanie tam nowa droga?? szakal
Co to może być (1) Witam, mam takie pytanko. Od kilku dni zauważyłam, że między godziną 23:30 a... Krysia Uwaga na firmę Maxi 2 rollo (1) Żałuje bardzo, że nie istnieje ocena "0" bo tak bym oceniła wykonawstwo i... Emerytka ILE BIERZE POSREDNIK I ZA CO? JAKIE DAJE GWARANCJE? (68) Biura pośrednictwa w związku z transakcją ponoszą bardzo nikłe koszy w... Fortas Parafia św. Józefa w Gdyni - pytanie (16) Mam pytanie czy ktoś sie orientuje ile kosztuje intencja mszy św. po tym jak... ile PRZEDSZKOLE TĘCZOWE GDAŃSK-KOŁOBRZESKA-OPINIE (35) Witam,nie mogę znaleźć żadnych opinii dotyczących przedszkola na... Gohna Winogrona ciemne na wino (1) Witajcie Temat być może dziwny, ale w Pomorskim wcale nie łatwo o dobre... Piotr Zaniedbane od wielu lat miejsce w Brzeźnie. (6) Między ulicą Pułaskiego i Mazurską jest przejście w stronę przystanku... andrzej49 Parkowanie (1) Jestem ciekaw gdzie mieszkancy parkuja? Przeciez teraz prawie kazdy ma wiecej... Michal Fotograf w Domu Towarowym . (1) Dawniej w Domu Towarowym w Chyloni znajdowały się dwa profesjonalne punkty... Ted. smród (1) Wczoraj w godzinach popołudniowych, w okolicy Matarni, ale także we Wrzeszczu... Wojtek Dlaczego wciąż grzeją w połowie maja? (7) Słuchajcie, czy ktoś się orientuje, czemu wciąż nie wyłączono ogrzewania w... Agata Szukam opiekuna do suczki (1) Dzień dobry, posiadam 7miesieczną suczkę potrzebuje osoby, która od czasu do... Marta Zatrzymana budowa (1) Budowa etapu III Nowego Kacku przez MPol miała zacząć się luty/marzec 2020.... Dune półkolonie na osowej (2) czy na Osowej sa organizowane jakieś letnie półkolonie? asha Czy na Morenie jest pasmanteria? (3) Poszukuję pasmanterii na Morenie, mieszkam tu 4 lata i na żadną nie... mammamia długie ogrody (1) czy parking z płyt betonowych (wiz a wiz) poczty też jest płatny roman z gdańska długie ogrody (1) czy parking (plac wiz a wiz poczty) też jest płatny roman z gdańska