Alma (1) Witam rozpoczynam turnus w Alma Gdańsk Sobieszewo 6.10 czy jest na forum... Przebudowa Kartuskiej (8) Gdzieś na forum był link do projektu jak będzie wyglądała Kartuska i... mieszkanka Zamiana mieszkanie (1) Zamienię kawalerkę własnościową 24m2 na parterze,na 2 pokojowe tylko Stogi.... M.Orłowska
Zniknęły wycieraczki z klatek schodowych - Wam też? (6) Jak w tytule, czyli kilkanaście dni temu zniknęły nam wycieraczki z klatek... Osiedlowy WC (1) W ramach budżetu obywatelskiego zrobiono osiedlowe WC tylko o nim nikt... Czechu Siennicka 22G wysypisko śmieci! (6) Czy ktoś może zrobić porządek na placu po spalonym domu? Każdy wokół tego... Mieszkqnka Sklepy na Przeróbce... (3) jakie ? gdzie i czemu tak malo ??? dfrtt Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie (148) Dzień dobry! Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do... mama Istny dramat (3) Sklep spozywczo warzywny w obrzydliwym stanie,syf brud,tragiczni ludzie za... Andi O szkole którą ukończyłam dawno (1) Najgorsze liceum w Trójmieście , odradzam wysyłania młodego człowieka do tego... Joan ahoqanntbm (1) chloroquine 2 Amysum Emerytka poszukuje koleżanki do pogaduszek przy kawie. (1) Niedawno umarł mój mąż, nie mam właściwie koleżanek w Trójmieście dlatego... Beata Żłobek morena (2) Polecicie jakie żłobek na morenie? Zaza Zarządca do budynku wspólnotowego (2) Budynek wspólnoty mieszkaniowej na śródmieściu. Możecie polecić jakiegoś... amborzy Alma Gdańsk- Sobieszewo (15) Witam! Rozpoczynam turnus 11 09 2020 w "Almie " w Gdańsku- Sobieszewo. Kto... Miśka Sąsiadka z Różanego Stoku (5) Czy ktos wie czy sąsiadka z różanego stoku jeszcze przyjmuje? Z rok nie byłem... podwyższenie wanny (2) na czym stawiać nóżki od wanny aby podwyższyć wysokość. Pan_Wacek ul. Lelewela, wrzeszcz (19) witam, Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ul.Lelewela. Dogodna... Tom Ciuszki dla dziewczynki (1) Witam oddam Ciszki dla dziewczynki rozmiar 98 92 na stogach numer 663936845 Magda LumpekS - Ul.Jabłoniowa 29A "dyskont odzieżowy" (1) Zapraszamy do kolejnego naszego sklepu w gdańsku na ul.jabłoniowej 29a w... rOBERT