Pytanko (1) Witam czy ktos byl teraz w tej Almie Aga Szczekanie psów w bloku na Suchanka (9) Mieszkam od niedawna na Suchanka 35, nigdy do tej pory nie widziałem żeby w... Zbyszek z żoną Zasięg plusa - plusha? (2) Ludzi macie dobry zasięg plusiakow u siebie w domu wewnątrz budynków na... Czarny Ziutek
Składowisko śmieci przy posesji Trakt Św. Wojciecha 52 (1) Od ponad 2 m-cy istnieje składowisko śmieci n zapleczu budynku, pochodzących... pieslaw Kościelne dzwony (2) Kto zamawiał pobudkę o 7 rano w niedzielę ? ministrant Jedna Pani w rejestracji (1) Jedna młoda Pani w rejstrstracji z "dużymi oczami "to kompletna porażka ,... Xxxxx Dewastacja jed a (3) Dewastacja bo inaczej tego nie można nazwać!pracownicy s.m Chełm powycinali... Prawda Śmieci w lasku obok kościoła (1) Nudzące się dzieci znoszą śmieci do lasku obok kościoła - tuż za płotem Jaki internet? (7) Kto z was może mi doradzić na jakiego dostawcę internetu w Chełmie najlepiej... Adam antresola (1) Poszukuję osoby, która zajęłaby się budową antresoli, w centrum Gdańska w... Kwadrat (10) Budynek handlowo-usługowy powstanie w Gdańsku przy ulicy Świętokrzyskiej i... trojmiasto.pl Czego nam brakuje na Obłużu? (3) Mnie brakuje bardzo prostych, wygodnych trotuarów, kwiatów,drzew i krzewów.... Grażyna Uszkodzenie auta - parking podziemny Manhattan (2) Witam, poszukuję świadków uszkodzenia auta na parkingu podziemnym CH... Rafał Koszenie trawy (3) Oczywiście,jak to w SM Chełm skoszona została tuż przed zapowiadanymi upałami... asa Szukam dodatkowego zajęcia (1) Szanowni Państwo, Szukam dodatkowej pracy, w tygodniu (najlepiej 2, 3 dni) w... Pan_Wacek nowa inwestycja jed.a (6) nowa inwestycja bieganskiego 39 ? garaze -lokale uzytkowe ,znaczy poczta i... czesiek Dobudowa balkonu (4) Dzień dobry, posiadam mieszkanie na parterze, mieszkanie aktualnie nie ma... Mmm dr Szymeczko- internista, przychodnia ul. Kartuska (15) Czy któraś z was forumki zna tego dr i do niego chodzi?? Dzis zapisałam sie... Mimii Nikogo (1) Na siłę w Witawie się nie trzyma nikogo, po prostu jak komuś przeszkadzają... wiem co piszę nowy port (1) po zamieszkaniu w nowym porcie dowiedzialem sie do jakiej elity zostalem... pawel