Wyjazd z osiedla Kamienice Malczewskiego 2 (1) Koniecznie jest potrzebna druga brama wyjazdowa z Osiedla - Kamienice... nick 94 Policja na Kalinowej (3) Przyjechali do żółtych szeregów i stoją już dobre pół godziny. Lucija Do przyszłych mam z osiedla (1) Witajcie przyszłe mamy z naszego osiedla. Robię przegląd szafy po dwóch... sarah227
Maseczki (5) Witam,kto z was nosi te maseczki?Wierzycie w to,że one chronią? Sara przerobka (3) szukam kobiety 25-30 kris Chlebek (2) Np.kupilam pakowany chleb nie nalezal do tanich a po otwarciu w domu... szukam koleżanki/przyjaciółki 20l + (7) Szukam dziewczyny do pospacerowania, spędzenia miło czasu, jestem miłym,... ;) Zaginął rudy kot (1) We wtorek wieczorem 12.05 w okolicach Storczykowej Kalinowej zaginął rudy... Ochrona danych osobowych a kodeks pracy (5) Kodeks pracy katalog danych osobowych. Jak wpływa ochrona danych osobowych... kryptos Kiedy otwarcie Biedronki na Halickiej 7a (2) Kiedy będzie otwarcie Biedronki w Gdyni Mały Kack na Halickiej 7a. Bo... Pan Paweł Parapety Progi Producent (2) Jesteśmy producentem Parapetów to 10 min od Państwa lokalizacji pełna oferta... td parapety Karetka i patrol Policji na Wiklinowej 10. (2) Czy ktoś wie co się dzisiaj działo w ostatniej klatce schodowej? Obilo mi się... M. Czemu śmierdzi szambem na osiedlu przy Muzeum 2 Wojny Swiat? (2) Zauważyliscie? Odkąd powstało tam osiedle stale w okolicy cuchnie szambem.... Ładne kwiatki Przedszkole Tik Tak - proszę o opinie. (73) Witam. Chciałem się zapytać o opinie mieszkańców, którzy oddają dzieci do... frusio Bociany (4) Widzieliście te biedne bociany w rozpadającym się gnieździe na słupie na... Ania Nowa Spadochroniarzy (1) Cześć, czy wiecie może coś nowszego na temat tej drogi niż artykuły z 2009r.?... tommson Mama szuka miejsca parkingowego w okolicach OBC (2) Szukam miejsca parkingowego w okolicach OBC, gdzie pracuję. Mieszkam w innej... Mama Pozary noca (1) Czy nikogo nie dziwią te pozary śmietników w wieżowcach a w piotkowa noc... Ciekawa Ospa - mamusie! jak zatrzymać swędzenie?? (12) Kochanie proszę o opinię, stało się, pierwsza ospa u mojego pierworodnego.... Niniowia Uwaga złodzieje okradają łata!!! (1) W poniedziałek na Cygańskiej Górze 28 nr wycięto mi katalizator w BMW... Andrzej