Ciekawe konkursy internetowe (8) Hej, zna ktoś jakieś ciekawe konkursy internetowe?:) jarek27 unia i co z tego? (3) tam, gdzie lekarze czekaja na pacjetow, tam gdzie wszyscy sa... anonim dworzec autobusowy PKS-wyglda jak w powiatowym miesicie (1) Niewstyd wam za ten dworzec ? Mamy XXI wiek a tutaj lata 70 ? ^ DSA
Zmiany na Witominie (1) Ostatnio byłem na Witominie przejazdem. A dawno mnie tu nie było. Kościół jak... Tomek Mądrale sklepu Merkus Fikakowo (2) Cytat.Mogę określić słowa za wielką pochwałę jak traktuje kierownik sklepu... stały klient Kradzież z włamaniem (1) W nocy z 21/22.05 okradziono auto w garażu przy ul Majora Słabego 10 na... Justyna Mewy (1) Mam pytanie do mieszkańców Moreny: czy przeszkadzam wam tak jak mi to że mewy... Mmn Szkoła Podstawowa Jezuitów - prośba o opinię (1) Chce posłać dziecko- jak atmosfera, nauczyciele itp. Ania Prywatny Klub Malucha Piłeczka !! (1) Zapraszamy do zapisów na rok 2020/2021 ostatnie miejsca !!!!... Piłeczka Alpaki na Kokoszkach (6) Czy wiecie, że podczas wieczornego spaceru nad zbiornikiem retencyjnym... Azalia Trevo (4) Trevo powstaje w dzielnicy Osowa, niedaleko od głównej arterii dzielnicy,... trojmiasto.pl Teren ogrodzony przy kościele Cieszyńskiego? (3) Wiecie co tam robią? torebki damskie sprzedam (2) Sprzedam ciuchy damskie rozmiary 36-40. Odbiór Zaspa lub wysyłka pocztą.... beata_gdansk Proszę o opinię (2) Drodzy mieszkańcy, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Słabego 10,... Zainteresowany Mam już dość (2) Tak zwyczajnie już nie daje rady przez to wszystko. Jest mi ciężko. Jestem... Magdalena Ogrodzenie w parku Reagana (2) Dzień dobry. Może to głupie pytanie, ale jak można skontaktować się z... A Osiedle Tysiąclecia (2) Cześć! Jakie macie opinie na temat Osiedla Tysiąclecia - dobrze się tam... Bogdan groźny najemca (1) Problem, jak się okazuje nie jest jednostkowy i dotarł do naszych osiedli.... Gość Wybieg dla psów (3) Na osiedlu Zakoniczyn w obrębie ulicy Porębskiego, Dulna itd. jest bardzo... Katarzyna Rewita (28) W otoczeniu powstającej inwestycji znajduje się kompleksowa infrastruktura:... trojmiasto.pl