Villa Mirador - opinie i oceny (18) Villa Mirador powstaje w prestiżowej dzielnicy Gdyni, w Orłowie. Okolica jest... trojmiasto.pl Obsługa żabki (12) Witam! Czy spotkaliście się z tym ze obsługa żabek na storczykowej i... Mieszkanka Karny k**** za parkowanie (3) Do kierowcy Mercedesa na niemieckich numerach, postawionego na parkingu, na... Sąsiad
Lipowa 50 (43) Inwestycja powstaje w lokalizacji, która rozwinęła się w kompletną dzielnicę... trojmiasto.pl Czas już wreszcie wyłączyć ogrzewanie na Chełmie! (8) Jak wyżej. Ja Kultury! (2) Jak ludzie przyjeżdżają mieszkać do Gdańska, to po powinni się zachowywać... Wymiana opon Osowa (2) Nie polecam wulkanizacji tego wielkiego gmachu w strone chwaszczyna po lewej... Riverfront Apartments (9) Inwestycja powstaje w dzielnicy Dolne Miasto - w otoczeniu kamienic i w... trojmiasto.pl ubranka chłopiec 134-140 firmowe (1) Tanio sprzedam ubranka chłopięce w rozmiarze 134-140. Bluzy, spodnie, długie... joaśka Zaopiekuję się osobą starszą (2) Zaopiekuję się osobą starszą w tygodniu oraz w weekendy. Mam 36 lat. Posiadam... Joanna ZAMKNĄC SKLEP ALKOCHOLOWY PRZY BRAMIE ZNTK TAK ZWANY ,,KUPIEC'' (8) Z zapytaniem do Rady Dzielnicy Przeróbka czemu sklep monopolowy przy ul.... MMMMMMM zasmiecona ul siennicka przy sklepie kojdo (3) Czemu nikt nie jest zainteresowany czystoscią wzdłuż ul sienicckiej przy... SMMK Mechanik (2) Jakie są opinie o mechaniku który znajduje się niedaleko przedszkola? Podobno... Mirek Paznokcie żelowe Chełm, Orunia (1) Kogo polecacie do robienia paznokci żelowych na formę w okolicy? Może jest... Aga Upomnienie (1) Dlaczego osoby przywożące dzieci na boisko niszczą trawniki samochodami !!! Mieszkaniec Zieleń (2) Dlaczego na oś.Kalina koszona jest źieleń tak niechlujnie Jan Emaliowanie kąpieli w Moskwie (1) Przywrócenie kąpieli emalią Moskwa Jossot Merkus (34) Jestem pod wrażeniem zakupów w tym sklepie (Biegańskiego). Różnorodność... Andrzej Szukam pracy jako pomoc biurowa (1) Witam, szukam pracy jako pomoc biurowa, może być na pół etatu. Karolina Wracamy do gry! Poziom rekreacyjny. (1) Szukamy chętnych do gry. Gramy w każdy czwartek o 20:00 :) Poziom... PilkaNaHali