Droga (2) Witam,jak widać dalej nikt nie interesuje połączeniem ul Niwki z Trasą... mieszkaniec Jakiego sklepu brakuje na Obłużu? (9) Witam mieszkańców Obłuża i okolic; proszę Was o wypowiedzenie się na powyższy... Agnieszka M. Oddam łóżeczko turystyczne Smiki kolor szaro-zielony (2) jw. oddam za darmo, mało używane, mam też uchwyty do łóżeczka do nauki... Kasia
Oddam wózek parasolkę Caretero Spacer kolor czarny (2) jw. oddam wózek parasolkę stan dobry/bardzo dobry z dodatkowym śpiworem na... Kasia Jak się mieszka na Siedlcach? (13) Jestem zainteresowana kupnem mieszkania w okolicy ul. Zakopiańskiej, czy może... Agnieszka Osoba puszczajaca ciagle fajerwerki w okolicach ul Malczewskiego (1) Co jakis czas w tych okolicach slychac fajerwerki - czasem jeden nagly, duzy... zSiedlec rowerowy dojazd (1) Czy na osiedlu na obszarze niewykorzystanych trawników pomiędzy grupami... mieszkanka Kartuska 430 (3) Inwestycja powstaje w dogodnym komunikacyjnie miejscu (szybki wyjazd na... trojmiasto.pl Apartamenty Na Polanie - opinie i oceny (24) Apartamenty Na Polanie to osiedle wtulone w las Trójmiejskiego Parku... trojmiasto.pl Furtką i brama (1) Od długiego czasu mam ogromny problem z trzaskajacą furtką i bramą wjazdową... Janek prośba (5) Wczoraj w godzinach popołudniowych na Irysowej zaginął szary kotek, jest... D.B. Budowa zabornia (2) Witam co budują koło stawku koło lecznicy na kartuskiej ?? Wiki Co się stało około 18 na przejeździe kolejowym na smętnej? (1) Jak w tytule - była policja i ktoś z kolei... Ktoś coś wie? Prywatny parking- garaż (1) Szukam prywatnego parkingu lub garażu od 10 d0 19 lipca 2020 okolice... andzia802@wp.pl Odbior mieszkan od nordpolu na Studio Morena (1) Witam, czy ktos z Was odbieral juz mieszkania na Studio Morena? Prosilbym o... user_138615418636 Jakie ceny za metr? (1) W jakich cenach mieszkania na Perspektywie? Liniowy odplyw w lazience (1) Witam, sluchajcie - mam pytanie do tych ktorzy juz odebrali i robili/robia... user_138615418636 rejestracja on-line do lekarza w Gdyni (2) Czy ktoś próbował zarejestrować się przez panel pancjenta do Przychodni... Ela na ile przed kupujecie Suknie..? (27) na ile przed slubem kupujecie Suknie..?..? Madziarrra Logopeda okolice Karwiny, Wielki Kack (1) Dzien dobry, szukam dobrego logopedy w okolicach Wielkiego Kacku, Karwin Jola