(1) https://www.alemprint.ru/uslugi/pechat-interernaya... BernardRog Voda (24) Inwestycja powstaje w dzielnicy, która w ciągu ostatnich kilkunastu lat stała... trojmiasto.pl DDA Gdynia i DDA Rumia (1) Witam serdecznie. Aktualne informacje o meetingach DDA/DDD w miastach Gdynia... Oskar777
Zgubiono portfel (1) Witam. Dnia dzisiejszego tj 13.07.20 zgubiłam portfel najprawdopodobniej w... Basia Passa Park (7) Passa Park powstaje w Kiełpinie Górnym w otoczeniu zabudowy jednorodzinnej. W... trojmiasto.pl Botanika (17) Botanika to nowa inwestycja mieszkaniowa realizowana w gdańskiej dzielnicy... trojmiasto.pl zrzutka pl (1) jak długo Pan Jacek oraz jego przyboczni klakierzy Będą naciągać biednych... Anonim Poszukiwana Ktosia na jakieś może pogaduchy ? (4) Cześć :) mam 31 lat, wprowadziłam się na Pogórze i tyle. Znajomych brak,... cieplylod Kręta 48A (5) Apartamenty przy Krętej położone będą w otoczeniu lasu, w miejscu, które jest... trojmiasto.pl Wzgórze Focha (23) Wzgórze Focha to zespół siedmiu budynków malowniczo położonych na jednym z... trojmiasto.pl Pozwolenie na budowę (2) Biuro obiecywało ruszenie z budowami na początku lutego (dotyczy budynku nr... Sus Nowa budowa przy ulicy Starogardzkiej. (11) Witam. Czy ktoś orientuje się co będzie budowane przy ulicy Starogardzkiej,... Gość Meble kuchenne Henter (4) Uważajcie na producenta mebli firmę Henter. Firma ma duży problem z... niestety posiadaczka mebli Sklep abc dawna nocka (1) Hej czy wy też macie wrażenie że w dawnym sklepie Nocka teraz abc jest jakoś... Kazimierz chwarzno polanki (1) szczerze odradzam nie odebrałam mieszkania wielka fuszerka , klatki... Magda Spółdzielnia mieszkaniowa "Wiczlino" opinie (5) Witam wszystkich, Jestem na etapie zakupu mieszkania w jednym z budynków... miguel Policja Stogi nic nie robi a lokatorzy przez zakłócanie spokoju nie spia (9) Wielokrotnie wzywana policja na Siennicką 22 EF nic nie robi a byli... lokatorzy złodzieje paliwa (11) W ciągu 2 lat dwukrotnie przecięto mi przewód paliwowy i spuszczono paliwo z... MM Ksero (1) Gdzie na drogach można zrobić ksero ? Domy przy Jana Kazimierza w Gdyni (35) Inwestycja powstaje w Gdyni Zachód. To główny kierunek w jakim rozwijało się... trojmiasto.pl