Kupię działkę budowlana (1) Witam Czy ma ktoś z Państwa działkę budowlana na sprzedaż? Anna Lykke Park (5) Inwestycja powstanie z dala od zgiełku Śródmieścia, a jednocześnie w miejscu... trojmiasto.pl Stomatolog Wrzeszcz (5) Witam. Potrzebuję dobrego stomatologa najlepiej we Wrzeszczu, bo blisko domu. wolala
Piłka Nożna na Karczemkach (21) Witam Panowie, Czy gracie może czasami w tygodniu wieczorami na jakimś... Michal Partner do tańca ! (1) Dzień dobry :) Poszukuję partnera na zajęcia tańca użytkowego/slasy/bachaty... Kasia Mirasol (3) Inwestycja została wbudowana w strukturę rozwiniętego osiedla, stąd w... trojmiasto.pl Morenova - opinie i oceny (59) Morenova powstaje w dobrze skomunikowanej z centrum miasta lokalizacji i... trojmiasto.pl dobry dentysta na Morenie i w okolicach (31) Możecie polecić dobrego fachowca od ząbków na Morenie lub w pobliżu? BasiaK psychiatra dla nastolatki (5) Pomóżcie. Kogo polecacie. Córka na artystyczną dusze, a przy tym wielką... Annka Chwarzno Polanki (1) Nowo powstałe budynki na tym osiedlu idealnie komponują się z otoczeniem ;... Piotr Shiraz Park - opinie i oceny (62) Shiraz Park powstaje w części Gdyni, która dzięki bliskości estakady... trojmiasto.pl Dobry dentysta w okolicach chełmu ? (4) Witam, Czy może ktoś poradzić o dobrego dentystę w okolicach chełmu (... lukasz Villa Neptun (1) Wyspa Sobieszewska to dzielnica nieco oddalona od zwartej zabudowy miasta,... trojmiasto.pl Garaż do wynajęcia Gdańsk Jasień ul. Pólnicy 15 przy Stokrotce (1) Witam. Posiadam do wynajęcia garaż usytuowany na górnym poziomie w kompleksie... Mariusz Strzelanki ASG (7) Chętni do brania udziału w strzelaniach z ASG, grupy ASG proszę o kontakt na... sniper00 Robyg sprzedaje mieszkania ale ziemia na ktorej stoi blok zostaje wlasnoscia dewelopera (2) czy to prawda? Krolowa Potencjalny klient (1) Interesował mnie zakup dla mojego syna jednego z domów osiedla OdettaPark, z... Potencjalny klient (1) Interesował mnie zakup dla mojego syna jednego z domów osiedla OdettaPark, z... Usuwanie kamienia nazębnego - kogo polecacie na Morenie (1) Żeby było dokładnie i w rozsądnej cenie. Ola Kamienica Janowska - pytanie do mieszkanców - Cisowa (3) Dzień dobry, od niedawna mieszkam w kamienicy janowskiej. Chciałbym się... Przemysław F.