Gdzie po recepte na antykoncepcje awaryjną? (2) Da się to załątwić przez Internet? Julia kliencie żabki! idąc na zakupy obowiązkowo zabierz psa! (3) Czy, zauważyliście jakiś dziwny trend, czy owczy pęd mieszkańców osiedla.... obrońca zwierząt Szukam partnerki do tańca :) (1) Hej, mam 34 lata, 178 cm wzrostu. Szukam partnerki do tańca na poziomie... Przemek
Naprawa nawierzchni między kamienicami Partyzantów (1) Proszę o info gdzie zgłosić naprawę podworza między kamienicami we Wrzeszczu.... Dzieci (2) Lato, słońce i oczywiście wakacje. Oraz ja- coraz bliżej "załamania... anonim Quattro Towers - opinie i oceny (40) Quattro Towers to kompleks czterech szesnastopiętrowych budynków, które... trojmiasto.pl Piastowska 30 (4) Lokalizacja inwestycji sprzyja osobom, które chcą mieszkać w mieście, a... trojmiasto.pl Mole spożywcze.Ma ktoś pomysł jak to odstraszyć. (1) Jest ich coraz więcej.Po zmroku fruwają na klatce schodowej i na dworze i... assa przedszkole (4) informacja dla rodziców - wolne miejsca w Przedszkolu ,,Delfinek" alicja Smog na olszynce (5) Zwróciliście uwagę jak dziś Olszynka była zadymiona?? I nie tylko, bo dym... mar Złodzieje!!kto kolejek widział?kto kolejek wie? (2) W nocy z12stego na 13stego .skradziono mi z pod garażu na ul.siennickuej... szukam świdków (5) W dniu 01.04 w godz.południowych między 12 a 14 ktoś oblał wózek inwalidzki... inwalidka Ksero (3) Sorki miało być gdzie na Stogach można zrobić ksero ? Zarysowanie auta- Toyoty (2) W dniu 12.07.2020 r podczas wyborów (niedziela ) w godz. od 11-13.00 na ul.... Krzysztof smród z Eko Dolliny (11) hej, czy wy też czujecie smród z Eko Doliny>? Gdzie to można zgłosić? Można... xxx Antenna pokojowa (1) Polecicie dobrą antenę pokojową do odbioru tv cyfrowej na Stogach? Arek Elektryk Pustki Cisowskie (1) Ma ktoś namiary na dobrego elektryka z Pustek? Monika znaleziono Glukometr Wrzeszcz ul. Klonowa (1) dzisiaj to jest 15 lipca znaleziono Glukometr w etui przy ul. Klonowej 1 maciek Rozne traktowanie lokatorów (1) Remontuja na MPS teraz balkony , balkony saod parteru do 4 pietra ale... Leoś koleżanka (1) Szukam koleżanki na wspólne spacery .Mam 59 lat,okolice Leszczynek Hania