Garden Gates - Długie Ogrody 18 (33) Inwestycja powstaje w sąsiedztwie ścisłego Śródmieścia Gdańska. W zasięgu... trojmiasto.pl Szanowni sąsiedzi (2) Dzień dobry, mam pytanie, czy może wiecie jak sobie poradzić z mieszkańcami,... Kriss Pięć Wzgórz - opinie i oceny (5) Osiedle Pięć Wzgórz to zespół kilkudziesięciu budynków powstających w... trojmiasto.pl
domowe nauczanie (3) wnuk do szkoły chodził z radością bardzo lubi swoją panią słuchał lekcji... Babcia Dorabianie kluczy (3) Czy ktoś kojarzy gdzie obecnie w pobliżu mogę dorobić klucz? Lokal w Auchun... abc Dom co sadzicie (2) Hej szukam domu na Karczemkach lub w okolicach znalazłem takie ogłoszenie co... Dkny uciekajcie!!! Rurek Trener Personalny - Michał R. (9) Witam, chciałam ostrzec wszystkich przed "Trenerem Personalnym" Michałem R.... K Bardzo dziękuję Znalazcy za wypatrzenie moich kluczy i oddanie (1) ich do punktu obsługi klienta w Auchan przy Kołobrzeskiej (bardzo kompetentne... Ffcc Czy na MOSIR na starym Chelmie stoja kontenery dla bezdomnych z koronawirusem? (4) Czy na MOSIR na starym Chelmie stoja kontenery dla bezdomnych z koronawirusem? Montownia (3) Montownia to nazwa postoczniowego obiektu, który wśród mieszkańców Gdańska... trojmiasto.pl Dawna Poczta (6) Inwestycja polega na remoncie i przebudowie zabytkowego budynku, w którym... trojmiasto.pl maczeta (11) taka spokojna dzielnica a od cieli kolesiowi 4 palce u ręki i spalili 2 auta tubylec Z dzieckiem na plac zabaw. Czy to bezpieczne? (10) Pogoda za oknem, dzieci się nudzą. Zastanawiam się, czy bezpiecznym jest... aniz Osiedle Zielony Zakątek (6) Witam, czy są jakieś plany co do rozwoju osiedla Zielony zakątek.? Ciekawe... Qwerty Trasa do biegania :) (38) Może ktoś polecić jakąś fajną trasę do biegania? Ostatnio noszę sie z... Caroll Odzyskaj spłatę. (1) Światowa Organizacja Zdrowia. Dokonuje wszystkich płatności w związku z... Melvinowelm Ewakuacja z miasta... kto planuje i gdzie...? (12) Zastanawiam się jak nie daj Boże za np. 3 miesiące będzie dużo, dużo... Solaris Budowa PSZOKu wstrzymana (6) Super że władze miasta nas posłuchały. Należy jednak podkreślić że nie... Villa Al Mare (2) Kamienną Górę wypełnia kameralna zabudowa utrzymana w stylu gdyńskiego... trojmiasto.pl Gdzie kupujecie chleb? :) (20) Lżejszy temat na wakacje :) W naszej dzielnicy ostatnio wyrosło klika punktów... XYZ