Ogłoszenie parafialne z witkrzyz.pl (4) Drodzy Duszpasterze! Słowo koronawirus piszemy razem i sprawdzamy gramatykę... Parafianin Jak się mieszka na dzielnicy VII Dwór? (5) Proszę o szczere wypowiedzi,jak się mieszka na tej dzielnicy?czy jest całe... magda Sprzedaż domów ul. Goplańska (12) Witam. Proszę o podpowiedz w sprawie sprzedaży aż 3 domów na osiedlu... Ala
Audi GD550mm łamie przepisy (1) jeździ po Kiełpinie Audi gd550mm, kierowca (chyba kobieta) korzysta podczas... żółw błotny Stokrotka. (4) Unikajcie sklepu Stokrotka, ponieważ koronawirus chyba za bardzo rzucił się... Peaches. biedronka meteorytowa (1) Byłam wczoraj w okolicy godz.15. Skandal - ludzi tłum jak w weekend za... Katarzyna Przychodnia Stogi. (1) Byłem dzisiaj zarejestrowanny do dr . Konopko od godziny 13 wiec czekałem... Wojt Dzień Dobry (2) Dzień Dobry nowi sąsiedzi, Przeprowadziłem się jakiś czas temu na ulicę... Wrocławska 41 (1) Budynek powstaje w sąsiedztwie dzielnic Orłowo i Redłowo (formalnie w Małym... trojmiasto.pl ll Urzad Skarbowy w Gdansku (2) Czy kto wie dlaczego nie mozna sie skontaktowac z placowka ? 1 Urzad odbiera... gdanszczan Niektórzy przyjezdni nie potrafią się zachować. (2) Niektórzy przyjezdni, wynajmujący mieszkania w Trójmieście, nie potrafią się... Czy ktoś zna właściciela tego amstafa ? (4) Czy ktoś zna właściciela amstafa który często spaceruje na gdańskim przymorzu... Normalny Internet (8) Hey mieszkańcy Czy jest ktoś zainteresowany konkretnym internetem? Obecnie... Karol Szalony sąsiad okolice ulicy Pastoriusza (3) Codziennie Od świtu katuje religijno- wojskową składanką spać nie daje co... Anonim Witam , (6) Witam , potrzebuję trochę karmy dla kotka Nie chodzi mi o pieniążki lecz o... klaudi czy łóżko seragem pomaze na Koronowirusa przy ustawieniu 60 stopni (1) Witam zastanawiam cie czy łóżko seragem przy ustawieniu 60 stopni pomaga na... tomaj Flix Bus -przystanek Chylonia (1) Witam co wy na pomyslcie o Nowy Przystanek w Gdyni Gdynia Chylonia Tesco Od... dsas sprawdzona wrozka wrozba doradca (1) w tym trudnym czasie dla wszystkich musze pochwalic pomoc tej pani,naprawd... patrycja i beata Budynki jednokondygnacyjne między blokami (2) Ostatnio nurtuje mnie jeden temat. Między blokami np. w okolicach... arnid osiedle zamek (10) Chciałam się popytać czy mieszka ktoś na Osiedlu ZAMEK? Jak się mieszka?... Ygrexik